Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neta 31

dobry pediatra - Katowice

Polecane posty

Gość neta 31

wita. Szukam pediatry godnego polecenia z okolic Katowic, bądź z samych Katowic. Ktoś zna fajnego lekarza. Mam rocznego Synka.

Gość neta 31
podnoszę

dr Krzysztof Trzaska - przyjmuje w Siemianowicach, ale \"obsługuje\" także Katowice. Oczytany, na bieżąco z nowinkami pediatrycznymi, bardzo ostrożnie podchodzi do antybiotykoterapii, wyjaśnia wszystko dokładnie, potrafi w sposób mistrzowski określić pochodzenie każdego kaszlu :) Ujmujący, ciepły mężczyzna o profesjonalnym podejściu do dzieci. Na forum gazeta.pl bardzo często chwalony i tam też był do niego podany numer telefonu

Gość neta 31
bardzo dziekuję za pomoc. pozdrawiam

Gość jag888
szukam i szukam wielka prosba o podanie na priv namiarow na Pana Doktora Trzaske z gory dziekuje

ja bym ci poleciła panią Zuzanne Grabowską przyjmuje prywatnie w katowicach jeżdżę z synem do niej od 5-ciulat bo tyle ma mój syn i jestem bardzo zadowolana

Gość gość
w centrum diagnostyki na kanckiego jest dobry pediatra http://medikard.eu/ pierwsza pani doktor przy ktorej moj maluch nie placze:)

Gość gość
a ja C***olecam doktor Jadwigę Popiołek, przyjmuje w Sosnowcu na ul. Wojska Polskiego. W opinii wielu rodziców to najlepszy pediatra w woj. śląskim tu masz opinie o pani doktor - poczytaj :) -skopiuj link do przeglądarki www.znanylekarz.pl/jadwiga-popiolek/pediatra-lekarz-rodzinny/sosnowiec www.rankinglekarzy.pl/lekarz/jadwiga-popiolek,15281/neonatolog/sosnowiec/opinie/#tabs Polecam!!