Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca odpowiedzi JA

usłyszałam dzis....

Polecane posty

na moj temat pewno zdanie : ''jestes najsmutniejsza kobieta jaka w zyciu widzialem...''

nie nadeta...mam problemy z czlowiekiem z ktorym jestem kilka lat...sprawia mi tyle bolu i przykrosci ze nie jestem w stanie tego ukrywac przed calym swiatem... mam smutne oczy nie usmiecham sie...co nie znaczy ze jestem nadeta lalka...:(

czasem mam takie dni ze zyc sie odechciewa...

Nie możesz się uwolnić od tego człowieka?Jesteś z nim chociaż sprawia Ci tyle bólu i przysparza cierpienia......... Skoro ludzie zauważyli,że jesteś smutna to nie jest dobrze.:( ♥♪♫

skoro tak destrukcyjnie wlywa na ciebie ten czlowiek, to co cie przy nim trzyma? Co w nim jest takiego waznego, ze mimo bolu nadal masz go w otoczeniu? Trzeba miec sile odsuwac toksycznych.

trudno jest zostawic kogos kogo sie ma tyle lat obok i zapomniec o tym przejsc obok...on ma nature choleryka nic mu nie mozna powiedziec na nic nie mozna zwrocic uwagi...zdradzil mnie jakis czas temu...walczylam bo kochalam! czasami mi sie wydaje ze w stosunku do mnie zero szacunku...dlatego jestem smutna nie usmiecham sie jesli juz to ''sztucznie'' bo tak wypada...mam smutne oczy czasem nawet jak jestem z nim i jest miedzy nami jakas sprzeczka to od razu mam lzy w oczach...jestem delikatna wrazliwa kobieta i kazde zle emocje wyrazam w ten sposob...ktory jest powodem do nastepnmej klotni...bo placze...:(

kobiety to dziwne stworzenia - mimo bolu tkwia w zwiazku, bo kiedys bylo dobrze i jest tyle wspomnien, tyle lat razem, ale o jakosci tych lat nie mysla. Kiedy facetowi jest zle - zbiera bety w ciagu kilku godzin. Nie badz glupia, nie utwierdzaj go w przekonaniu, ze rzecywiscie jestes nikim. Jak dostanie kopa od ciebie, moze wtedy doceni kim jestes. NIe musisz na zawsze odchodzic, odejdz na jeden miesiac - zobaczysz jaki swiat jest piekny.

Gość lalalalalalaaaaaaaaaaa
to becz dalej i dalej uzalaj sie and soboa powodzenia...slodkiego milego zycia u boku swojego szczescia......:)

Gość agnieszka to ty
?????????????????

Ja tez kiedys czesto slyszalam takie slowa od znajomych i obcych, ale udalo mi sie w koncu go zostawic po ponad 5 latach zwiazku i to byla naprawde dobra decyzja, zaczelam nowe lepsze zycie bez pasma udrek.

Na pewno nie jesteś najsmutniejsza :):):):):):):):):):) Uśmiechaj się częściej i bierz z życia wszystko co najlepsze!

brak mi slow i sil zeby to wsyztsko jakos poukladac...:( nie jestem agnieszka

Gość do psychiatry
i to biegusiem ten lekarz nie jest tylko od chorob psychicznych ale potrafi leczyc od wspóluzaleznienie z toksycznego związku wiem wiem wiem ........łatwo radzic trudniej wykonac jestem na podobnym etapie tylko cholerykiem jestem ja ale on stara się pobudzic moje emocje nad ktorymi jest mi cięzko zapanowac maipulant

Gość agnieszka to ty
a pasujesz mi bardzo do jednej agnieszki

Gość do psychiatry
tylko posłuchaj dobrej rady iz dolekarza a jemu nie mow o tym

zdobylam w ostatni, czasie 1 zawod medyczny i postanowilam zdobyc kolejny zwiazany z medycyna.pasjonuje mnie to lubie pomagac ludziom ktorzy tej pomocy naprawde potrzebuja moj facet stwierdzil ze znowu niepotrzebne 3 lata wyrzuce do smietnika...zalosne to co no mowi robi...:(

Gość do psychiatry
miewasz sny a jesli tak to powiedz co Ci sie ostatnio sniło

Gość despotka
Byłam w tym miejscu gdzie człowiek na ziemi już dosięga piekła bram. Ból i cierpienie wciąż niezrozumienie dlaczego właśnie ja. Gdy sił mi zabrakło spojrzałam przez okno by zatęsknić jeszcze raz. Widziałam człowieka smutny bo czekał nie doceniał tego co ma . Szansę znów dostałam Ty ją ciągle masz Więc nie martw się Uśmiechnij się Nie jest tak źle problemy są lecz zdrowie masz by rozwiązać je Więc nie martw się Uśmiechnij się Nie jest tak źle Nie tylko Ty dotykasz dna by znów odbić się Więc nie Martw się uśmiechnij się i doceń to że żyjesz jak ja spraw by co dzień silny jak chcesz Więc nie martw się W pracy problemy szef nie docenia i nie wierzy w Ciebie nikt. Kochana zdradziła, świat się zawalił, dobra mina do złej gry. Nie masz przyjaciół, od dziecka wyśmiany, na krok z domu nie chcesz wyjść. Już dawno nie zjadłeś dobrego obiadu,stara szmata zamiast drzwi. Szansę znów dostałam Ty ją ciągle masz Więc nie martw się Uśmiechnij się Nie jest tak źle problemy są lecz zdrowie masz by rozwiązać je Więc nie martw się Uśmiechnij się Nie jest tak źle Nie tylko Ty dotykasz dna by znów odbić się Więc nie Martw się uśmiechnij się i doceń to że żyjesz jak ja spraw by co dzień silny jak chcesz Więc nie martw się x2