Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cyni

namierzyłam kochankę męża!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Cyni

Wczoraj i myślę jak jej dokopać. Tak, żeby się jej odechciało. Wiem, że skrytykuje4cie, ale podsuńcie pomysły. Nie chcę moralniactwa!

Gość myślę że lepiej dokopać
jednemu facetowi, niż co miesiąc kolejnej kobiecie :o

złap ją w dużym sklepie i dość głośno komentuj ich wspólne spotkania i na koniec opluj ją :)

Gość wiesz ja ...
mysle tak samo.Gdyby on nie chcial to by nie szedl na boki.Nie umialabym zyc z kims kto mnie zdradzil.Oni sie nie zmieniaja.

Gość promyk sloonca
ja nie moralizuje, ale może kochanka nie wie że jej luby ma żonę? Mężowi tez dokopiesz? Przecież jak suka nie da to pies nie weźmie. Mąż też jest winny!

Gość Cyni
Dobrze wiedziała, po pierwszej rozmowie tel. olała mnie!!!!!!!!!!!

Gość wiesz ja ...
a myslalas,ze sie z Toba zaprzyjazni? Jezeli ktos ma rodzine to nie powinien chodzic na boki.A jezeli to robi to widocznie czegos mu w domu brakuje a jezeli mu brakuje to niech spada do kogos innego.

A czy ona ma męża? :O Czy jej mąż wie? ;) Czy w jej pracy wiedzą? :)

Gość droga perło
W pracy się na ogól pracuje a nie słucha skarg zdradzonych żon:-) Szefostwa to na pewno nie zainteresuje, bo nie ma najmniejszego zwiazku z wydajnością kochanki jako pracownika. A koleżanki raczej obśmieją robiącą z siebie pośmiewisko, szukajacą tanich sposobów na zemstę żonę, niż swoją koleżankę. Pomysł z robieniem zadymy w pracy jest chybiony:-) A jeszcze jak kochanka sprytna, to ją oskarży o publiczne pomówienie. I słusznie. A tak przy okazji - Ich tam dwoje było w romansie, to obojgu nalezy się taka sama "kara" - czemu tej zdesperowanej kobieciny nie wysylasz też do pracy jej męża?

Gość doradzę
Kup jej konia, on jej dokopie. Albo oddaj jej swojego męża. Niech teraz ona się męczy z puszczalskim patafianem:-D

Gość izzzzzzzz
hej:) nakop meżowi,narób mu wstydu.Kobieta-kochanka może nic nie wiedziec ze facet ma żone.Mnie nie raz podrywali żonaci mężczyźni,a poznawałam po sladzie po obrączce,której oczywiście przy mnie nie mieli:/Ja na szczescie nie wpadłam w taki zwiazek bo sama jestem w trwałaym zwiazku z facetem od 8 lat.Niemniej wiem ze faceci potrafia prowadzić podwójne życie,gdzie ani jedna ani druga nic nie wie.Daruj tej kobiecie póki co,jeśli natomiast będziesz wiedziała ze ona wie o Tobie,zadzwon do niej i powiedz że twój mąz leczy sie na jakiegos syfa i za chiny nie potrafi tego zwalczyć.

Gość sprobuj ....
sie z nia zaprzyjaznic ...... a potem dokopiesz mezowi.....

Dziewczyny, autorka prosi o pomoc, jak dokopać kochance, a nie mężowi. :O