Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_acha_

KONKURSY ...KLIKNIECIA ....wątek konkursowy

Polecane posty

:-( No tak, zieloneszkiełko tam musisz najpierw sie zalogowac a potem kliknac w te gwiazdki z punktami ( 5 najlepiej) bez tego sie głos nie liczy. :-( Link to tylko odnosnik do zdjęcia.

Gość zielneszkiełko
jaaa, kapikapi -proszę:) petunia, stronka mi się nie chce otworzyć teraz.... :( A zdjęcie jak dla mnie pierwsza klasa:)

petunia, dlaczeo mnie nie loguje, czy cos szczególnego, jak wciskam zatwierdź wraca mi formularz do wypełnienia z pustymi okienkami na hasło, juz zmieniałam kilkakrotnie i jest takie unikalne że napewno nikt go nie ma , a zreszta nie ma żadnego komunikatu dlaczego mnie nie loguje ??? http://blog.niemowle.onet.pl/?click=e24d5d17e09752ef4dedd16a2eed7650

kurcze nie wiem.... moze czegos nie wypełniłas. np musisz wypełnic kazda linie poziome , zaznaczasz jedna rzecz w kazdej linii, no i oczywiscie ze akceptujesz regulamin i to czy czujesz sie ruda, brunetka czy blondynka..moze tam cos pomijasz...

Gość petunia cos ten link nie teges

ja mam problem z tym konkursem petuni drugi dzien próbuje sie zalogować i doooopa. reszcie kliknełam ps tylko czarnym nickom taką mam zasadę :P ;)