Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagrajmy w escape

kolejny escape- gracie?

Polecane posty

Gość zagrajmy w escape
a na czym jestes? bo ja dosc daleko...:P brakuje mi jeszcze 2 przedmiotow

Oooo mam 6:D Ale na nic mi sie to nie przydalo:P A przynajmniej jeszcze do tego nie doszlam:D

Gość zagrajmy w escape
moze ktos jeszcze gra? :P Invisible moze ci pomoc w czyms? :P no i nie rozwalaj tego do wlaczania swiatla bo cie prad kopnie i zabije :D

Gość zagrajmy w escape
rozwiazujac to rownanie z tablicy wyjdzie ci teraz prawdopodobnie 0 wiec wpisz 0 na szafce (pisze prawdopodobnie bo tam jest rzeczywisty czas i data wiec sie pospiesz), gwozdziem rozwal podloge tam gdzie jest rysa, w pianinie potraktuj gwozdziem klawisz ktory nie wydaje dzwieku, z szafki wez ten wazon i nalej do niego wody z kranu, a pozniej nad szafkami pod sufitem jest takie cos to walnij to gwozdziem, w tym momencie wybuchnie pozar ktory zgas ta woda, wez kluczyk i nozyczki, nozyczkami obetnij czerwonego kwiatka...czerwony klucz jest do tej szafy nad zlewem - tam powtarzaj kolory jakie zostaly wybrane...nie wiem co jeszcze, nie pamietam juz:P

Gość zagrajmy w escape
mnie zastanawia ten obraz, ktory zrzucilismy, na nim byly kwiaty czerwone, no i mamy kwiata, ale tam nic nie dziala :/

A mnie zastanawia ta dziura w podlodze... Tak ma zostac? Tam przeciez cos jest, ale tez sie nie da nic zrobic... :/

Gość zagrajmy w escape
dziure gwozdziem potraktuj i bedziesz miala kod 6903, ktory do niczego nie pasuje

Chyba zaraz sie poddam:P Ja i tak malo rzeczy odkrylam:P Praiwe wszystko Ty mi powiedzialas:D

Gość zagrajmy w escape
hehe ja tam zaraz ide spac, bo juz nie moge na to patrzec, ale jutro jeszcze w to poklikam, nie dam za wygrana :P

Gość zagrajmy w escape
hehe nie mam pojecia, ale raczej wieczorkiem, nawet nie umiem powiedziec o ktorej:P no a teraz dobranoc i dziekuje za towarzystwo:) ps. jakby ktos przeszedl to prosze o instrukcje :P

OK, to bede wieczorkiem, jak sie nie zlapiemy to trudno;):P Ja raczej nie przejde, ale jak ktos inny albo Ty bys przeszla, to tez napisz:) Dobranoc🖐️

Gość zagrajmy w escape
moze dzis sie znajdzie ktos chetny do gry ? :P

Gość zagrajmy w escape
pozmozcie :D

Gość zagrajmy w escape
to napisz co zrobilas jak znalazlas ten niby kalkulator :D

Gość esc
I po co jest ołówek, kwiatek i zapałka ? :D

Gość zagrajmy w escape
i lina :P

nastaw sobie zegar w kompie na 00:00. wtedy wynik z tablicy to 0, nie musisz nawet tego obliczac. bierzesz niebieski klucz i na tej tablicy z cyferkami wciskasz 0 i OK, szafka sie otworzy, tam jest kalkulator i zapalka. olowek zostawiasz na koniec, trzeba go bedzie nozyczkami \"oskrobac\" i wtedy uzyskasz grafit ktory wykorzystasz do robienia bomby, kwiatek dodasz do takiego specydiku ktory pozniej zrobisz a zapalka podpalisz ;)

szpara jest na tej planszy na ktorej sa wazony z kwiatkami i obrazy. bierzesz gwozdz i rozbijasz ta szpare.

Gość zagrajmy w escape
no tak, ale ja mam wszystkie rzeczy oprocz dwoch, i trzeba do tewgo kalkulatora jakis kod wpisac...ale jaki, bo ten z podlogi nie dziala...moze napisz cala koncowke jak zrobilas ;)