Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonogorzanin

jestem zdesperowany brakiem seksu z źoną

Polecane posty

Gość zielonogorzanin
Napewno nie robie tego zle, źona wogóle nie lubi gry wstepnej,pieszczot.Przed sdksem probuje ją przytulać,nawiązuje kontakt źeby jej nie zrazić,próbuje podniecić i nieraz mi się udaje ale i tak w końcu mówi Zrób to szybko bo nie mam ochoty na pieszczoty.No masakra,która z kobiet nie chciałaby źeby facet ją wypieścił,wycałował,nastepnie uprawiał seks po 2-3 razy a po wszystkim nie odwrócił się spać tylko czule tulił i obejmował? Moja źona ma to gdzieś.

a moze twoja zona sie triszke zmienila ( pod pewnym wplywem, nie wiem jakim) i np teraz taki seks jej nie cieszy? moze ona teraz lubi jak ja sila wezmiesz? a poza tym rozmawiales z nia o tym? mowiles jej ze ci tego brakuje, itp? moze wtedy sie dowiesz ze np ona jest zmeczona przez dzieci, moze nie wiem stresuje sie bo cialo juz nie takie same, itp sluchaj, pogadaj z nia szczerze i nie zdradzaj jej, mi sie wydaje ze ona ma jakis problem a zdrada ja jeszcze bardziej pograzysz

No cóż, przestałeś się podobać. Zbrzydłeś swojej żonie. Odstawiła Cię na półkę. Stałeś się zbytecznym dodatkiem. No może nie do końca zbytecznym. Musisz dać do domu kasę... Poobserwuj czy przypadkiem nie włazi Wam w życie ktoś trzeci... ................................. A co do afrodyzjaków to po pierwsze wyrzuć z sypialni telewizor i przeprogramuj tak aby nie można było na nim oglądać durnowatych południowoamerykańskich seriali. Przejrzyj domowy księgozbiór i schowaj wszystkie Harlequiny... Pozdrawiam serdecznie

Gość Zakochany1
Już tu nigdy nie zajrzę. Ohyda. Ktoś miał problem i nikt mu nie pomógł. To jest straszne.

Gość do_autora_tego_topiku
jeśli masz na imię Paweł to ja posuwam twoja zonę i dlatego ona nie ma ochoty na seks z tobą...

hej 35 lat to piekny wiek!! W necie nie znajdziesz kochanki, no chyba ze mnie:) Ale to musimy porozmawiac prywatnie... Tu od razu ktos zrobi zbedna wrzute... oc na maila:) bosh nie rozumiem tych dziewczyn...

Ci co maja to nie doceniaja. zazdroszcze jej ze ma tak dobrze z Tobą.. Wsumie dziwne ze nie potrzebuje.. moze zle ja piescisz lub sprawiasz jej bol..albo coś robisz i patrzysz sie w sciane heeh kobieta bez potrzeb poprostu.. inni by sie cieszyli ze to nie musi tak dlugo trwać a ty wrecz przeciwnie... hmmm

Gość bolesnie to zabrzmi ale
to w tobie tkwi przyczyna, ze zona juz nie chce seksu. kobiecy orgazm jest w mozgu, a nie jak blędnie sadzą męzczyzni miedzy nogami. nie znam cie, więc nie wiem, gdzie popelniles bląd

Gość masz chłopie problem
czytając to wspolczuje, jesli jest tak jak piszesz to z twoja zona jest cos nie tak! ja troche unikam seksu ale powodem tego jest brak czułości i ciepla, dla mnie grą wstępna są 24 godziny poprzedzające ten moment! ale skoro twoja zona nie reaguje na twoje zaloty to ja nie rozumie, ze swieca mozna szukac tak czulego kochanka! pogadaj z zona, moze kiedys ja do siebie zraziles, powiedziales cos nie tak a teraz nadrabiasz czułościa...kto wie...ale nie mysl o zdradzie bo to nic nie da

Gość lena2010
Naturalne afrodyzjaki takie jak owoce morza czy seler naciowy niestety nie kazdemu smakuja, polecam Sexual Sensation. Dzięki unikalnemu składowi Sexual Sensation rozpala i stymuluje pożądanie. Już kilka kropel wzmocni Wasze fantazje seksualne i pobudzi do działania. Sexual Sensation wyzwoli w Was dzikie instynkty - Nie będziecie chcieli się od siebie oderwać! Przeczytaj opinie tych którzy tego sprobowali  http://www.intymnosc.pl/aff/8505/product_info.php?cPath=64&products_id=606

Gość starucha 666
a ja polecam seksuologa na pierwszą wizytę możesz iść sam

Gość 4357869
a idź i zdradzaj ! nie wiem w ogóle jak jest sens rozwlekania tutaj tej kwesti... no, chyba że szukasz usprawiedliwienia???