Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

seban83

co mam o tym mysleć

Polecane posty

Tydzień temu rozstałem się z moją dziewczyna byliśmy ze sobą 5 lat powodem bym jej romans z innym który już się skończył trwał bardzo krotko A wczoraj napisała mi smsa o treści: WIEDZ ZE NIGDY NIKOGO NIE POKOCHAM NIGDY NIKOMU INNEMU NIE ODDAM SWOJEGO CIAŁA I NIGDY NIE BĘDĘ Z NIKIM ALBO TY ALBO NIKT Powiedzcie co mam o tym myśleć ja ja nadal bardzo kocham i wybaczyłem jej to co zrobiła czy ona wróci??

ten romans to poprostu byl moment zakrecenia sie w nowej rzeczywistosci tzn w nowej pracy

To był romans..w sensie jednorazowego sexu, czy bardziej chodziło o zdradę emocjonalną? Ile trwał? i tak doszło doszło do Tego, że Cie zostawiła...

nie bylo sexu trwal ok 1,5 tygodnia a zostawilem ja ja gdy sie o tym dowiedzialem

Po tym jej smsie powiedziałabym że ona chce wrócić a to Ty nie chcesz się na to zgodzić, ale z tego co piszesz kochasz ją (widać z wzajemnością) i chcesz by wróciła więc w czym problem? Rozmawiałeś z nią? Na ile poważny był ten romans i dlaczego w ogóle był? Czegoś jej brakowało z waszym związku czy jak? Jedyne co wam teraz zostało to szczerze porozmawiać i wyjaśnić sobie czego chcecie, czego oczekujecie od siebie, czy chcecie wrócić do siebie etc... piszesz że jej wybaczyłeś - oby tak było... widać nie było zdrady (mam na myśli fizycznej)... powodzenia!!!

anah ja ja kocham i jej wybaczyłem ale postanowiliśmy sobie dać czas chce zeby wszystko przemyślała bo nie chce jej na sile do siebie przyciagac

Wiesz, przeżyliscie razem 5 lat..to kawał czasu... Po takich długich związkach czasami następuje etap stagnacji, w którym jedna osoba chce cos zmienić, coś innego posmakować.. Jesli Ci na niej zależy i wiesz, że to był właśnie tylko taki powód waszego kryzysu czyli. jakaś rutyna w związku a nie wygaśnięcie uczucia, miłości to myśle, że możesz powalczyć o to by ponownie spróbować z nią na nowo ułożyć Wasze zycie. Czasmi po takich kryzysach, związek nabiera mocy i staje się bardziej trwały....

justine1982 jesli ona bedzie chciala wrocic to jak najbardziej chce z nia byc i mysle ze to bylo ocs takiego jak napisalas-es wkradla sie jakas rutyna

odpisalem ze czekam jesli sobie wszystko przemysli nie sie odezwie i ze ja ndal kocham i chce zeby ze mna byla

Gość Ligijka
Wydaje mi sie ze dziewczyna jest zdesperowana... na pewno zrozumiala jak zle postapila bo w koncu 5 lat to nie tydzien znajomosci. zawsze zostanie w jej (i Twoej) pamieci ten incydent, ale moze warto sprobowac?:> Mimo ze ponoc nie powinno sie wchodzic dwa razy do tej samej wody zycze Ci Wam> szczescia;) jesli sie uda- to dobrze... jesli nie- to bedzie juz inna historia ;) pozdrawiam

Gość zauwazylam ze ludzie nie
rozumiaja znaczenia slow "nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki" Talesa. Otoz, nie chodzi o to,ze nie mozna wejsc do tej rzeki bo np nie powinno sie, tylko,ze za kazdym wejsciem rzeka ta jest inna. KPW?

Gość hejjjjjjjjj
Wiesz co nie odtrącaj Jej skoro sie oboje kochacie ale nie daj za łatwo wrócic spraw zeby powalczyla o Ciebie troszke;) skoro zafascynowal ja ktos inny to moze wkradla sie w wasz zwiazek monotonia?Dobrze Wam obojgu zrobi jesli z twojej strony pokazesz troszke niepewnosci czy chcesz dalej z nia byc a ona ze swojej ze jej zalezy. Sms ktory napisala owszem jest znaczacy ale rownie dobrze mogla go napisac zeby sprawdzic czy moze wrocic kiedy zechce. niech pokaze czynami ze Jestes dla niej wazny. Powodzenia!

popieram w 100% hejjj. to ona zawinila, niech i ona sie stara. wie ze ja kochasz, ale nie dawaj jej pewnosci ze chcesz z nia byc mimo wszystko. niech sie wykaze i udowodni, ze tamto, to byla tylko chwila zapomnienia. i nie mow tak szybko,z e wybaczasz, bo bedzie miala w swoim mniemaniu pewnego rodzaju Twoja zgode na takie wyskoki.