Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nuttttelka

POMOCY kilka slow pocieszenie-facet mnie zostawil

Polecane posty

po 2 latach wyslal mi esemesa i postanowil sie odciac, nie odpisuje na esy nie odbiera tel. a ja ciagle wspominam i tesknie liczac ze zmieni zdanie:(

Gość samo zycie nasze
najlepszym sposbem na faceta w takim przypadku jest nie odzywanie sie do niego on przemysli i9 jesli kocha bedzie z Toba jesli ma inna to sobie zaoszczedzisz ponizenia,najbardziej dziala na faceta bark reakcji smieszne,ze ja to pisze;) ale tak zaobserwowoalm jesli chodzi o moj zwiazek ja nie mam czasu by czekac

Gość farolala
a to baran!!!!!!!! to typowe u popaprancow zerwac przez smsa..daj se z nim spokuj nie wart ni zachodu ni wschodu!!!!!!!!!11

jest żałosny i tyle. Nie zrywa się tak. Napiszmu, ze nie wiedziałaś, ze jest takim tchórzem, że nie potrafi Ci spojrzeć w oczy

Gość farolala
:o

Ja pierdziele jaki tchórz,zę zrywa smse,zamiastw4 oczy.Twoj eks to palant i tyle.Nie przejmujsię troche tu osob jest po rozstaniu,w tym ja :)

Gość AnDa0472
Halo słońce! przeszłam przez costakiego. Katastrofa. Do dziś żałuje ze poniżałam sie biegając za nim i błagając zeby odpowiedział dlaczego mnie zostawia bo przecież twierdził ze jestem kobietą jego życia. Wiesz teraz mam trochę wiecej lat wieksze doświadczenie w postepowaniu z facetami. Zareczam ci ze taki facet nie jest ciebie wart! on nigdy nie dałby ci poczucia bezpieczeństwa. to tchórz iniedojrzały bubek. i wcale cie nie kochał ani nie szanował. bo inaczej tak by nie postąpił. wiem ze teraz cie to boli i długo jeszcze może bolec ale powiem ci na pocieszenie ze w końcu uwolniłas sie od bubka i masz szanse znależdz dużo lepszego faceta który naprawde bedzie cie kochał i przychyli ci nieba:-) pomysl o tym tak: jestem wolna moge robic co chce. Zrob sie na bóstwo bardzo dbaj o siebie. znajdziesz innego faceta a ten bubek bedzie jeszcze załował!