Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baallbinkaa

Wieczór panieński a ciaza - i co tu zrobić?

Polecane posty

Gość baallbinkaa

Głupio mi iść do baru z brzuchem :( że już nie wspomnę o dyskotece i co tu wymyślić :( W domu nie mam warunków na babski wieczór a będą ze 2-3 koleżanki i ja. Już widze mojego jak będzie mógł szaleć chyba mnie zeżre z zazdrości /wiem, wiem.../

Gość Natalia Ch.
Ja na swoje panienskie( tez bylam w ciąży) zaprosilam dziewczyny do krakowa i od rana do wieczora chodzilismy po miescie, siedzleismy w kafejce, gadalismy, fajnie bylo. jadąc do domu zaprosilam ich na obiadek, a wieczorem juz kazda ta co chciala kupowala sobie piwko, o 22 bylam w domu, bo zasnelam na stole przez przypadek...szybko sie ewakuowalam

Gość Alexxxa
Dlaczego głupio iść ci do baru? Przecież ciąża to nic wstydliwego. jeżeli już nie chcesz baru, to znajdz jakis pub, albo przytulna restaurację. Masz jeszcze druga opcje - może dałoby się zrobić u kogoś imprezę? Może jedna z tych koleżanek, które mają być, ma warunki lokalowe?

Gość baallbinkaa
No niestety żadna nie ma warunków - przecież nie wygonią mężów czy rodziców ;) P.S. Ile pieniędzy przeznaczyłysie /wydałyście/ na ten wieczór? :)

Gość windom earle
taak, w ciązy do pubu :o chyba, ze coś się zmieniło i są puby, w których nie wali fajkami :o ja bym nic nie robiła :P w ogóle bym olała wieczór panieński, jak dla mnie głupi zywczaj.

Gość oj tez mam ten problem
ja bede w 4 miesiącu to juz zupełnie bedzie widac. lokal odpada bo pełno dymu, chyba tylko posiedzimy w domku i powspominamy :-(

Gość ehem
ja bylam w 5 miesiacu i nic nie bylo widac poszlismy do baru a pozniej posiedzialysmy u mnie w domu ogladajac fajne komedie :-P