Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domasa

Był ktos na słowacji nad jeziorem Velka Domasa

Polecane posty

Gość domasa

mam pytanie czy był tam ktos chodzi mi i kemping i warunki oraz czy jest tam fajnie mam zamiar tam jechać w czwartek na tydzień i nie wiem czy warto. I jeszcze jedno mam zamiar wybrać sie pociagiem i nie wiem jak tam wygląda dojazd z krakowa prosze o pomoc

Gość domasa
prosze o pomoc halooooooooooooooooo

Gość cienizna
naucz sie szukac, tu malo kto ci pomoze. Google polecam, ewentualnie informacja telefoniczna...ale to trzeba umiec szukac ;> Ewentualnie podniesc tylek do telefonu, albo wysilic raczki i klepnac w wyszukiwarke.

Gość domasa
wysiliłam raczki klepłam , zadzwoniłam niestety wszystkie wiadomości są dla osób poruszających sie samochodem ja chce dojechać komunikacją.Może jednak jest ktoś życzliwszy?

Gość cienizna
http://www.tatra-domasa.sk/index.php?c=valkov&a=dojazd&l=1 Jak przewiniesz pasek, to masz podany również dojazd pociągiem. Obawiam się, że będą przesiadki. Jest podana strona, na której znajdziesz elektroniczny rozklad jazdy pociągów. Z tego co piszą jest i połączenie z Krakowa. Mnie szukanie zajęło niecałą minutę. Podpisany: wstrętny babol ;P

Gość domasa
bardzo dziekuje za pomoc widocznie tak skutecznie nie szukałam jak ty.Zatem dziękuje tylko że ten elektroniczny nie działa więc jesli mozesz to moze mi go podasz raz jeszcze