Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anuLkA19_

BYLAM WLASNIE NA SOLARIUM

Polecane posty

Gość farolala
........a pocos ty tam poszla :o

Gość niuniusia
po trzecim razie powinno już delikatnie byc widać, teraz nie idź za szybko, zobacz jak zareaguje skóra ;)

Gość farolala
.........uf.ja tez mam jasno ale 2 tyg. na plazy zrobily swoje najpiwrw sie spieklñam na krewetke potem jako tako zbrazowialam.a solarium to zywe pieklo!!!!jak mogls wytrzymac w tej duchocie 7 min.??????????????????????????

no wytrzymalam:)ja mam beznadziejna skore moge elzec na sloncu a i tak nie ebde brazowa:(tylko czerwona a na drugi dzien schodzi skora:(

Gość farola
a ja nie .........:)

Gość anulka tylko teraz nie
bierz kąpieli ..ani nie wchodz pod prysznic.... bo opalenizna z solarium zejdzie. ja np pojde raz na solarium na 10 minut i widac . to zalezy od organizmu,skóry..

Ja też mam straszliwie jasną cerę ;P I tak żeby po solarium było cokolwiek widać to muszę pójśc w sumie na 50 min. Oczywiście nie na raz ani dwa :P Zaczynając na 5 min później po 10 min.ze 3 razy i na koniec na 12-15 no i wtedy dopiero coś widać :P Wiem,że to niezdrowe,dlatego korzystam z solarium tylko wtedy kiedy naprawdę muszę, przed jakąś ważną uroczystością itp.

Gość farolala
ja ani mam ciemna skore ani chce miec co prawda taka musnieta sloncem niezle wyglada .............jestem blondynka z jasna karnacja, i mi sie podobam reszta mam gdzies