Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażający temat

Mieliście kiedyś ZASTRZYK NA TĘŻEC?

Polecane posty

Gość przerażający temat

:classic_cool:

no ja miałam a co? boisz sie? jest czego, mnie 2 dni reka bolała i miałam mdłości... brrrrr

miałam - po pierwszym zastrzyku miałam taką wielką obolałą bulwę na ręce i do tego przez parę dni gorączkę. drugi już przeszedł bez żadnych sensacji. podjerzewam, ze z trzecim tez problemów nie będzie

Gość zastrzyk na tezec
czy szczepionka? Bo to drugie mialam wiele razy. Ani nie boli, ani zadnego sladu nie ma ;)

Gość zastrzyk na tezec
mnie tez nie bolalo :P

a moze bolal, bo wtedy dali mi 1 zastrzyk ktory bolal i jeszcze inny w druga reke ten nie bolal, potem bylam 13 lipca na jeszcze jednym zastrzyku i bolal no i mam jeszcze isc pod koniec sierpnia- te 3 to chyba na tego tezca:) za granica mie kluja wiec nie wiem co i jak:) no ale ten bol jakis taki straszny nie jest, da sie przezyc

Gość tez tak uwazam
nie wiem czy na tezca... Ja zawsze jednorazowo dostawalam. Bardzo czesto - i nigdy nie bolal ;)

na tężec nie ma takich krótkich odstępów. drugi jest chyba po ok. 6 tygoniach, ale trzeci zastrzyk jest po kilku miesiącach. mi zaaplikowali tą szczepionkę jak sobie rękę rozciełam i na pytanie \"kiedy była pani szczeipona p. tężcowi\" zrobiłam głupią minę i powiedziałam, ze chyba nigdy, tzn przynajmniej za mojej pamięci nie :D

Gość tez tak uwazam
i tak zawsze szczepia przy jakiejkolwiek okazji, w sumie bez pytania ;) Standardowa procedura :classic_cool:

Gość .....123......
ja mialam jak bylam w ciazy,bo zeba wybilam chlopakowi taka bylam nerwowa

nie wiem czy standarowa, bo zazwyczaj unikałam lekarzy. nawet jak mnie siłą chcieli wysyłać - i zawsze jakoś się goiło. no, ale tym razem to sama się wysłałam, bo w takim miejscu miałam dłoń rozciętą, że samo nigdyu by się nie zrosło

Gość tez tak uwazam
standardowa procedura - jak juz znajdziesz sie u lekarza oczywiscie... Bez znaczenia, czy dobrowolnie sie tem udasz, czy zwioza zwloki ;)