Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem bardzo bardzo ciekawa

piersi bolą, okresu nie ma juz 2 dni....chyba zrobię test...

Polecane posty

Jak w temacie...ale te piersi bolą.... na dodatek chyba urosły bo się nie mogę zapiąć na tę haftkę co zawsze, tylko na ostatnią a i tak mi ciasno...nie przytyłam...cholera, ale jak się nastawię że to ciąża a test wyjdzie negatywny to znów to odchoruję...tak bardzo bym chciała pozytywny...

U mnie podobnie - objawy jak przed okresem, ale okresu nie mam już 5 dni. Jutro z rańca robię test.

a ja z jednej strony mam ochotę wyskoczyć z pracy i kupić test a z drugiej strony się boję, że może jednak to nie jest ciąża i się rozczaruję....i tak siedzę i myślę co tu zrobić...

Ja też się powstrzymuję od zrobienia testu, ale postanowiłam, że wyczekam do jutra rana. Wtedy wynik będzie najbardziej zbliżony do prawdy. To będzie mój pierwszy test ciążowy w życiu :-)

no nie ma właśnie pozytku.... choroba!!!no chyba zrobię...ale zastanawiam się jak głupia, przynajmniej dzięki temu rozwiązał by się problem czy jestem czy nie....aż mi dreszcze przechodzą na samą myśl o zrobieniu testu......

POZYTYWNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DZIĘKI:)))) a tak się bałam...jeszcze jak stałam w aptece w kolejce to myślałam, że bez sensu tutaj stoję skoro na bank będzie negatyw...a tu?:)Boże jestem taka szczęsliwa:)

hej, dziękuję bardzo bardzo.... renia zrób dzisiaj bo oszalejesz, mnie to jakby kamień z serca spadł...na początku niedowierzanie a potem, wielki uśmiech na twarzy cały dzień...

Gratuluje pocieszki:) jak c hcesz zeby Ci policzyc termin porodu to podaj pierwszy dzien ostatniej miesiaczki i jaki dlugi cykl masz zwykle:) zaraz sie dowiesz na kiedy pakowac torbe:)

kurde, sprawdzałam własnie, wychodzi mi na 12 kwietnia, tak jak ma urodziny moja siostra:)i mąż mojej przyjaciółki. cykle 27 dniowe, ostatni 8 lipca,....jak możecie to powiedzcie czy się mylę:)

Gość kwiecień 2008
tak czy inaczej połowa kwietnia....nieźle:))ciekawa jestem jak mąż wieczorem zareaguje....:))

Gość izac29
Wszytskiego naj i gratuluje! mam nadzieje ze do Ciebie dolacze ale za miasiac! ;-) regula Negelego - a jak sie liczy ten termin wg tej metody??? pozdrawiam izac