Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie o

zaufanie.

Polecane posty

Gość taka sobie o

witam wszystkich. zwykle nie dziele sie moimi problami na forach, ale teraz czuje, ze powinnam bo cos we mnie peklo. jeste w zwiazku krotko, bo zaledwie 4 miesiace. i niby wzystko jest w porzadku, poza jednym podstawowym aspektem. zazdroscia. ja rozumiem. to normalne, ale nie w chorobliwym stopniu. moj facet wymaga ode mnie hasel wszedzie gdzie jestem zalogowana. kazal mi wybierac miedzy nim a kontem na fotce.pl. niby glupota bo oczywiste, ze skasowanie fotki to nie problem, ale sama idea zaufania. imprezy- brak totalny. bo on nie toleruje mojej muzyki wiec ze mna nie pojdzie, a sama oczywiscie nie moge. pasemek miec nie moge bo zwracalabym na siebie uwage. dekolty odpadaja. najlepiej jakbym miala w szafie same golfy. sprawdza mi telefon. nawet polaczenia wybierane. nie toleruje mojej przyjaciolki, ani znajomych. i uwaza, ze z nim powinnam spedzac cale dnie. juz nawet nie mam czasu na pasje... jak mu wygarnelam co czuje, to on suie bronil tym, ze jego ex go oszukiwala. blagam. poradzcie mi cos. bo zwariuje...

Gość vwv
Jeżeli go kochasz, postaraj się go zrozumieć, jednocześnie nie ustępować, za to udowadniać że może ci zaufać. To trąci trochę chorobliwą zazdrością - jak postępuje twój chłopak - ale i naturalnym zachowaniem po jakimś urazie, a także sprzecznością charakterów i docieraniem się takich osób w związku. Mój facet zanim mnie dobrze poznał, też wygłaszał przykre uwagi na temat mini czy dekoltów, nie wspominając o wyjściach samej... Dopytywał o wymiany esemesów z kimś. Miewał ataki zazdrości gdy wyjeżdżałam służbowo. Ja nie dawałam się prowokować, uspokajałam go, czasem ustąpiłam, czasem postawiłam na swoim. Po jakimś czasie poznał mnie lepiej i przestał zachowywać irracjonalnie. A teraz robię co chcę, może mnie nawet nie być całymi dniami a on i tak mi ufa, bo może.

Gość jakis psychol
sorry ale to sie dobrze nie skonczy ale skonczys ie na pewno:o

Gość No kuuurwaaaaaaaaaaaaaa
Laska ! Ty chyba sama wiesz co powinnas zrobic :o No chyba , ze bardzo Ci zalezy na byciu nieszczesliwa ...

Gość No kuuurwaaaaaaaaaaaaaa
Wczesniej ktos napisal "jakis psychol" - podpisuje sie pod tymi slowami. On nie jest normalny , i chyba Ty tez nie skoro sie na to godzisz :o