Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnoooooooooo

Kosciol Katolicki-prawdy o atakach

Polecane posty

Gość wattcher
na szczesie w swiecie obserwujemy juz od jakiegos czasu renesans wiary.W europie rowniez.Te wszystkie ataki,klamstwa pomowienia ,to sie niedlugo skonczy.Symptomatyczne jest to,ze na temat Kosciola,Radia Maryja wiary w ogole,wypowiadaja sie ludzie nie znajacy tematu.No bo przeciez trudno jest posluchac RM,zeby wyrobic sobie samemu opinie.Chocby przez tydzien.Dla leniwych jest to chyba niewykonalne.Zamiast tego mozna np.przeczytac Wprost.To nie jest wazne przeciez,ze w tamtejszych atakach-nagonkach pisza same pomowienia,oszczerstwa,kalumnie,zmyslone sytuacje.To nie jest przeciez wazne,ze piszacy je to ci sami.ktorzy jeszcze 18 lat temu wyvhwalali PZPR i jej dziela.To oni sami,lub ich dzieci.To przeciez pasuje jak ulal do tego,co slyszysz ze swej glebi zbuntowanego,tlumionego sumienia.Sycenie sie nienawiscia,pomaga zamknac usta wlasnemu sumieniu.Na jakis czas.

Gość tego sie nie da czytac
banda niemyslących ludzi węszących wielką teorię spiskową . sory ale w tym kraju byc katolikiem jest wygodnie. nie chce wam sie ruszyc dupą i pomysleć tylko przyjmujecie wszystko na tacy. tak sie sklada ze z ciekawosci sluchalam radia maryja, i to jest jedna wielka propaganda nienawisci do żydow i homoseksualistow. jestem tolerancyjna wobec kazdej religii, ale zaklamanie katolikow po prostu mnie przeraza

Gość kepalle
"miracle**--prosze bardzo.Wyjasniam.Homoseksualizm jest jednoznacznie potapiony w Biblii.I list(sw.Pawla) do Koryntian,6,9-11."" A ja ci zacytuje list babci do cioci Jadzi :O

Gość wattcher
A taraz posluchaj tak naprawde- przez tydzien-bez nienawisci do wszystkiego co sie wiaze z katolicyzmem.Zachecam.Ja slucham od jakiegos czasu.Nie widze tam niczego z tego o czym piszesz.Samo mowienie o problemach dotyczacych Zydow-to dla ciebie antysemityzm? "tego sie nie da czytac banda niemyslących ludzi węszących wielką teorię spiskową . sory ale w tym kraju byc katolikiem jest wygodnie. nie chce wam sie ruszyc dupą i pomysleć tylko przyjmujecie wszystko na tacy. tak sie sklada ze z ciekawosci sluchalam radia maryja, i to jest jedna wielka propaganda nienawisci do żydow i homoseksualistow. jestem tolerancyjna wobec kazdej religii, ale zaklamanie katolikow po prostu mnie przeraza"

Gość A jakie to sa
PROBLEMY dotyczace Zydow? Co oni ci takiego zrobili, oprocz tego, ze sa Zydami? Lecz sie na nogi, bo na glowe juz za pozno

Gość Helcia ta
gdy po smierci staniesz przed Tym,z ktorego teraz szydzisz-wez ze soba ten list od babci do cioci...chociaz ci nie zycze.... "kepalle "miracle**--prosze bardzo.Wyjasniam.Homoseksualizm jest jednoznacznie potapiony w Biblii.I list(sw.Pawla) do Koryntian,6,9-11."" A ja ci zacytuje list babci do cioci Jadzi "

Gość wattcher
Jak z kims takim dyskutowac?Mialem racje.Ty uwazasz ze samo mowienie o sprawach dotyczacych Zydow-jest... antysemityzmem.Jezeli nie wiesz o czyms,nie masz pojecia-nie pisz kobieto.No po prostu nie pisz.Albo napisz---nie wiem. " A jakie to sa PROBLEMY dotyczace Zydow? Co oni ci takiego zrobili, oprocz tego, ze sa Zydami? Lecz sie na nogi, bo na glowe juz za pozno"

Gość ave master lucyfer
kosciol katolicki to sekta bardzo bogata zreszta , a to nie ma nic wspolnego z bogiem , banda nierobow swoja droga jak ludzie moga byc tacy naiwni ???

jestem tylko ciekawa ile ojciec Rydzyk zapłacił za ucieszenie swojej sprawy i komu...

i w sumie nikt jakoś nie pamięta że Jezus też był Żydem .

Gość ludzie ślepo wierzą w
byt nieistniejący, bo tak jest łatwiej. Tak łatwiej żyć, podejmować decyzję i egzystować, ale cóż to za egzystencja skoro ona jest jak worek bez dna :)

Gość kepalle
helcia ta Rozbawilas mnie. Zaraz bedziesz mnie tu straszyc pieklem Dantego Alighieri. Jesli dla ciebie Bog to tylko to, co napisane w jakiejs ksiazce, to bardzo ci wspolczuje. Biblia ma dla ciebie duza wartosc..OK.., twoja sprawa, ale nie machaj mi ta makulatura przed oczami

Gość wattcher
Do czego odnosisz swoje slowa?Ja szanuje Zydow.Jest wsrod nich wielu wspanialych ludzi.Podobnie jak wsrod innych nacji.Ale odwrotnie tez.Wiec o co chodzi????A co do jakichs zaplat?To nie to TOWARISZCZOSTWO,kochana. " adios jestem tylko ciekawa ile ojciec Rydzyk zapłacił za ucieszenie swojej sprawy i komu... ..it's not enaugh ..i want ..MORE!!! 17:48 adios i w sumie nikt jakoś nie pamięta że Jezus też był Żydem ."

Gość wattcher
Ale zboczylismy z glownego watku.Ten topik jest o klamstwach pisanych m.in.we Wprost o Kosciele i Radiu Maryja.Przeczytajcie pierwszy wpis osoby zakladajacej.To bardzo interesujace....

środki masowego przekazu to jedna wielka manipulacja zrzeszona, więc nad czym tu się rozwodzić skoro prawda ów znana jest już od dawna?

Gość ciekawe dlaczego ateisto świry
zawsze są tacy agresywni w stosunku do katolików i najczęściej wypowiadają sie na tematach dotyczących religii ,skoro ich to teoretycznie nie powinno interesować .:D

Gość wattcher
tego sie nie da czytac---stary,a Wprosta dajesz rade czytac?Bo mi coraz bardziej gazety takie jak:Wprost,Polityka,Newsweek,Rzeczpospolita-przypominaja np.Falsze i Kity.Gdy czytasz w/w-cos nie mowi ci ze to jakas banda-jak piszesz?

Gość wattcher
A tu sie mylisz,choc masz racje.Mylisz sie ze to znana prawda.Gdyby tak bylo,to media nie bylyby zwane czwarta wladza.Niestety niewielu rozumie ze to manipulanci..... " ludzie ślepo wierzą w środki masowego przekazu to jedna wielka manipulacja zrzeszona, więc nad czym tu się rozwodzić skoro prawda ów znana jest już od dawna?"

właśnie to jest patentem manipulujących, by robili to umiejętnie i niepostrzeżenie. Nie każdy jest godny znania prawda albo co jest gorsze nie każdy ma świadomość jawnej manipulacji.

ja się odcinam od całego światka katolickiego i wszelkich afer politycznych i niepolitycznych. każde medium czy to rydzyk, czy gazeta śmiaka i owaka czy telewizja każdy przedstawia swoje racje po swojemu i w świetle korzystnym dla siebie, moim zdaniem obiektywnych środków przekazu nie ma niestety.

Gość sawantka
czasem ogladam tv trwam - i czego sie dowiedzialam - ze rzadza nami zydzi i masoni, a Tusk jest odpowiedzialny za upadek stoczni gdanskiej, tyle wypowiedzi pelnych szczucia i nienawisci ile jest w rozmowach niedokonczonych nie widzialam nigdy w tvn piszesz ze w bibli homoseksualisci sa potepieni. sa, ale tez jest tam zgoda na poligamie i niewolnictwo, a dzieci oddaje sie bogu w ofierze, nie pisze tu o Izaaku - inna kultura inne czasy nie pisz ze kazdy ateista to komunista, bo sie osmieszasz w ten sposob zakoncze cytatem J. Pilsudzkiego "religia jest dla ludzi bez rozumu" dodam ze wystapil on z KK pod koniec zycia, malo, to jeszcze Hemingway "kazdy myslacy czlowiek jest ateista"