Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BOSamobójca

czy moze ktos tego odsłuchac w całkowitej ciszy

Polecane posty

Gość slucham slucham i co
mam sie zaczac bac? czy jak?:P

Gość aaaaaaaaaaa ratunku
widze ufo!!!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaa porywają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ludzie, pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Gość
a znam sie na tym bo zainteresowała mnie sprawa astrala... potem z necie znalazłam że sa programy, które potrafia wpriwadzić ludzi do astrala... potem zaczełam sie interesować tymi programami i dzięki temu dowiedziałam sie że słuchając dzwięków o odpowiedniej częstotliwości zmieniamy swoje fale mózgowe... dzięki temu w takich dzwiękach można kodować rozkazy dla mózgu;)

Gość czyly co
moge sobie rozkazac zebym sie odkochała czy jak?;p

Gość plastic
eee tam, takie jednorazowe (no, może 2 :P ) przesłuchanie nie powinno bardzo zaszkodzić ;) Z resztą, aby mogło naprawdę zadziałać, trzeba by być idealnie rozluźnionym, słuchać tego przez słuchawki, najlepiej na leżąco ;)

Gość BeznadziejnaOsobaIDoser
a co to jest ten astral ? p.szmieniałam nick bo juz mnie wkurząło to wpisywanie hasła:o

Gość
to już wasza wola;) ja bym sie nie bawiła czymś co może mi zjechać psychike do końca życia;) po co mam se w mózgu coś nagrywać...

Gość plastic
jak już tu nie zajrzę, no to wiecie dlaczego... ;)

Gość plastic
ktoś - a nie wiesz jak jesteśmy bombardowani obrazami podprogowymi w TV... ;)

Gość plastic
może chce, abyśmy umarli ze strachu ;)

Gość
astral to taka pierdoła... takie coś z pogranicza magi:P pododno umią w to wchodzić mnisi buddyjscy, i tak sie między sobą kontaktują... podobno FBI używało właśnie takiego programu jak wy teraz słuchacie żeby wchodzić w tego astrala... w kazdym razie z astrala wyrosłam:) ale o tych dzwiękach to czytałam i w focusie i w ksiązce do biologi...

Gość NO dobra wysluchalam tego
i jednoczesnie robiłam testy na prawko(na kompie) i za kazdym razem zdawalam:D czyli co,nagle mnie oswiecilo???to lipa jakas...a tak apropos ufo...mam w pokoju mase małych zielonych stworkow...powaznie...mialam otwarte okno i zapalone swiatlo i mi zielone robaczki powlatywaly :P:P:P

ja bym wysłuchła ale zz ejuż mam zjebaną psyche i wiem jak to do dupy jest taką miec wole nie ryzykować pogłebieniem się mojego stanu :O

Gość
skoro uważacie że to kity, to sobie tego słuchajcie... ale nie dziwi was to że muzyka może działać jak narkotyk?? Troche to chyba głupie słuchac czegoś co zmienia wam fale w mózgu... życze miłej zabawy...

NO dobra wysluchalam tego --> oj dziewczyno ale to jest nauka :o takie cos jk faale mózgowe faktycznie istnieje :o i mozna zmieniac ih czestotliwosc a to z pewnoscia ma jakies konsekwencje

Gość plastic
link się źle wkleił, skopiujcie go ręcznie do paska adresu i usuńcie spację po słowie "obejrzyj"

Gość plastic
a z tym szumem radziłabym nie panikować, jeden raz na pewno nikomu nie zaszkodzi ;) wystarczy po prostu nie powtarzać :P

widziałam koło a w nim jakby postać jezusa chodzi oten lnk cop podała plastic

Gość plastic
tak, ale widziałaś tę postać przy zamkniętych oczach? bo o to chodzi ;)

no ale nie wiem czy nie zdziałąło też to ze wczesniej przeczytąłam komentarze :O

Gość bleeeeeeee
a nie boicie sie że "ktoś" ma racje?? ja tez czytałem o tym że taka muzyka może powodowac stany schizofremiczne, w końcu nigdy nie wiecie co to za szajs, pozatym skoro hipnoza może źle działac na człowieka to co dopiero takie fale bezpośrednio wysyłane do mózgu...

Gość plastic
nie, ja za 1 razem nie czytałam komentarzy, to się po prostu pojawia bez udziału świadomości, na tym polegają przekazy podprogowe

Gość plastic
eee tam, na mnie działa sto razy gorzej wiele innych spraw, więc te szumy to pikuś ;)

Gość NO dobra wysluchalam tego
Ja wiem ze istnieją fale mozgowe,ale nie wierze w działanie tej muzyki,jesli mozna to nazwac muzyką...nie mam po tym ani odczuc jakbym się czegos nacpała,ani nie mam ochoty popełniac samobojstwa,jakos mnie to nie obeszło...