Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BOSamobójca

czy moze ktos tego odsłuchac w całkowitej ciszy

Polecane posty

Gość plastic
szumy są po prostu dziwne, człowiek na początku czuje się trochę dziwnie, ale przecież chyba zawsze słysząc dziwne szumy i rezonujące dźwięki czujemy podobnie ;)

słuchacie czegoś co moze być niebezpieczne i szkodzić waszemu zdrowiu... odważni jesteście:)

Gość plastic
chyba nie usnę ze strachu ;)

ale tak na powaznie, to nie boicie sie suchac czegoś co naprawde moze byc szkodliwe?? ktoś pisac dosyć sensownie, pozatym nie trzeba być znawcą żeby wiedzieć że takie dzwięki mogą szkodzić, sama dostałam program na urodziny z takimi dzwiękami, które pomagają sie uczyć , ja ich nie stosuje bo sie boje...pozatym troche szkoda tworzyć w swojej głowie jakies nie potrzebne wszlaki...

Gość plastic
albo nam popuszczą zwieracze:P

Gość plastic
anv - tak na poważnie, to oczywiście, że to może być szkodliwe, ale nie jednorazowo, nie wpadajmy w panikę ;) takie dźwięki rzeczywiście mogą mieć szkodliwy wpływ wtedy, gdy ktoś tego bardzo często słucha w celu osiągnięcia określonego efektu ;)

to tyle szczęscia;) w każdym razie nie bawcie sie tym za długo:P

Gość plastic
dzięki ;)

Po pewnej ilości alkoholu nawet ja, słuchając tego, czułabym pełną zgodę na świat i harmonię w stosunku do niego. ;)

Gość plastic
otchłanie mej przepastnej podświadomości podpowiadają mi, że to mój ostatni dzień na kafe ;) a wszystko dzięki symulacji mych seksownych półkul mózgowych :classic_cool: baj baj baj 🖐️

Gość fire-in-her-eyes
ja słuchałam kiedyś czegoś takiego i jakoś żyję i to nienajgorzej ;) to były właśnie takie szumy i do tego odgłosy natury stosowałam to na bezsenność działało :)