Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

only you

Chyba zapomniał o moich urodzinach... smutno mi....

Polecane posty

mam dzis urodzinki a moje kochanie chyba o nich zapomnialo...:( jest teraz w angli i jeszcze od rana sie nie odezwal...:(

Gość didid**
moze nie zapomnial, tylko jeszcze nie mial czasu zeby zadzwonic czy wyslac esa... spokojnie jeszcze na pewno zadzwoni :)

Gość didid**
by the way.... wszytskiego najlepszejsiego:*

Witay:) W takim razie zycze Ci wszystkirgo najlepszego:) Ja mialam 4tego urodziny, nie ma to jak lwice hehehe. Ech jest na obcej siemi , na bank jest zapracowany tak bardzo iz nie ma czasu nawet ja podrapanie sie po tylku....napisze badz zadzwoni jak bedzie mial wolny czas, czyli pewnie pod koniec dnia, po pracy :) Zobaczysz

mam nadzieje...:( bo to strasznie bedzie mi przykro juz sie okropnie czuje na samą mysl ze mogl zapomniec:( ps. dzieki za zyczonka:)

Gość nio nie mogie
100lat100lat100lat100lat niechaj zyje nam!! wszystkiego najlepsiejszego🌻 może chłopak jest od rana zajęty, siedzi w pracy albo robi coś innego, nie matrw się do wieczora daleko;)

Gość niezapominajka_ania
czesc kochanie zycze ci wszystkiego naj naj.... ja mam tesz dzisiaj urodziny i jak narazie to tylko moj chef o mnie pamietal , rodzina nie i znajomi tesz nie to przykre jesli samemu sie o innych pamieta a o nas nie pamieta nikt. przestalam sie tym tak przejmowac i zapominam tesz o innych. zreszta po tym mozna zauwazyc ile znaczymy dla innych. dzien jeszcze sie nie skonczyl , no moze sobje niektorzy o nas przypomna, chociaz u mnie to niemozliwe co roku tak jest, moj kochany zadzwonil dzisiaj juz dwa razy ale ani zyczen ani nic jak to zwykle bywa... pa

dzieki kochane jestescie:) oby tylko ja juz wydsiadam nerwowo a tu do wieczorka czekac:( mam nadzieje ze nie zapomnial....:(

niezapominajka_ania...tak spokojnie do tego podchodzisz...tez bym tak chciała...:( rodzinka pamieta bo juz cos knuuja...mama rono do miasta wybyla i szampana przemycala ale i tak widzialam;) siostra tez pamieta bo juz jej chlopak mi zyczenia skladal;) ona pewnie z rodzicami zlozy...heh wlasnie ironia losu jak dotąd to narazie wlasnie tylko chlopak mojej siostruy zlozyl mi zyczenia:( no i wy kochane:* dziekuje beardzo:* i Tobie niezapominajko wszytskiego naj zycze i spełnienia marzeń:) 🌼

Gość krowia dupa prosto z łaciatego
tesz:O

Gość Carionio
Też coś,ale masz problemy. ;) Dzień się jeszcze nieskonczył,pewnie wieczorem się do ciebie odezwie/zadzwoni i złozy ci zyczenia. Powinien skoro cie kocha. :) Najlepszego. :)

Gość wszytskiego naj*
wieczorem na pewno zadzwoni don't worry na zapas:) 🌼

Carionio Też coś,ale masz problemy. Dzień się jeszcze nieskonczył,pewnie wieczorem się do ciebie odezwie/zadzwoni i złozy ci zyczenia. Powinien skoro cie kocha. Najlepszego. :) To byłam ja yh. :)

wlasnie powinien skoro mnie kocha:( dobra nie martwie sie na zapas na pewno pamieta...oby:-O

Wszystkiego naj naj! spelnienia marzen! Ja zawsze sama delikatnie przypominam o swoim swiecie mojemu kochanie:)

Gość ***terka***
faceci tak mają tzn wlasnie nie mają glowy do dat... wiec nie przejmu sie tym zbytio... zreszta do wieczora daleko i pewnie zadzwoni:) no i wszytskiego wszystkiego najfajniejszego ściskam mocno 🌼

zdrowka, szczescia i duuuzo milosci i zycze ci zeby nie zapomnial:) 🌼 a na pewno zadzwoni nie martw sie:) dzien dlugi jeszcze a w angli to nawet o godzine dluzszy od naszego;) bo są godzinke do tylu przeciez:D

Gość szeri_
wlasnie zadzwoni na pewno:) 👄

Gość nerwuska*
wszytskiego najlepszego z okazji urodzin:) spelnienia marzen i w ogole wszystkiego naj...🌼 i nie martw sie to ze jeszcze sie nie odezwal to nie znaczy ze zapomnial... pewnie nie mial czasu do wieczora jeszcze daleko na pewno sie doezwie:)

mam nadzieje.....:( dzieki wam:) za zyczonka i w ogole:) 👄 cuz poczekamy zobaczymy..... czy pamieta czy nie heh:(

Gość didid**
nie trac jeszcze nadziei...:) jeszcze ma czas....

Gość kanapka z serem
wszystkieto najlepszego;* na pewno pamięta tylko nie ma czasu;) a jesli zapomni, a przy najbliższej rozmowie zapyta co robiłas tego-i-tego dnia to powiedz, że swiętowałaś swoje urodziny ze znajomymi;)

chyba jednak zapomnial....:( dalej cisza😭 tak mi strasznie przykro nawet nie wiedzialam ze mnie to tak zaboli:(

mój facet w tym roku tez zapomniał :P :D twierdził, że pamiętał cały czas ale akurat w TEN dzień był strasznie zapracowany i wogóle no i wyleciało mu z głowy ;) mnie to nie zabolało jakoś szczególnie bo nie przywiązuje wagi do takich uroczystości ;) ale ok 22 wysłałam mu smsa z przypomnieniem :P hehehhe jeeeeny jak mnie potem zwyprzepraszał :D :D i w sumie takie miałam potem wynagrodzenie fajne, ze och ;) ;) moze zasugeruj delikatnie ? albo poczekaj jeszcze troszkę ;) do wieczora daleko ;) może zrobi Ci niespodziewankę i właśnie do Ciebie jedzie ? a ja życzę CI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO 😘 😘

jechać nie jedzie bo w angli siedzi.... :( wraca za miesciac...oj bedzie musial sie nieźle naprzepraszac:( jesli zapomnial, ale zazwyczaj juz sie odzywal nak normalnie co i jak u nirgo...:( a dzis cisza...totalna:( tak mi smutno:( strasznie mi przykro z tego powodu:( zwlaszcza ze jeszcze jest tak daleko....:( tak strasznie za nim tesknie i jescze to:(😭

no to może własnie jedzie do Polski ? może dostał 2 dni wolnego ? i dlatego sie nie odzywa własnie skoro zawsze się odzywał ? mówię Ci ja tu czuję jakąś mega niespodziankę ;) ;) ;)