Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sie zastanawiam...............

Starajac sie o wybraną płeć - czy zawiodly metody......

Polecane posty

Zastanawiam sie, czy ktos kochajac sie np.w dniu owulacji (celujac na chlopca) zostal rodzicem dziewczynki. Na ile te metody sie sprawdzaja. I czy nie wydaje sie WAm, ze w pewnych rodzinach jest tendencja do danej plci, np. rodza sie sami chlopcy..... A moze zdarza sie nasienie, w ktorym jest przewaga plemnikow jednej plci. Co o Tym sadzicie? Zapraszam do dyskusji......

podyskutujmy, co??????????????????????

Gość hania_30
co do rodzinnych tendencji to nie wiem-u mnie w rodzinie i mojego meza jest przewaga chlopcow,a ponoc bedziemy miec dziewczynke:) co do metody staran:to moze cos jest w tych teoriach. my staralismy sie o dziecko-wspolzycjac we wszytkie dni plodne, w danym cyklu,co wg teorii jest ponoc metoda na dziewczynke. na chlopca ponoc trezba wspolzyc w dzien owulacyjny, lub tuz po nim.sama nie wiem czy to prawda?

jesli chodzi o ta tendencje to chyba cos w tym jest.moj facet ma dwoch braci wiec jego mama urodzila trzech chlopakow...siostra mamy mojego faceta urodzila synka...my mamy syna...a zona mlodszego brata mojego faceta tez jest w ciazy i tez chlopak...same chlopaki... :)

Gość NIKI..
jakby mogla ktoras wejsc na ta stronke i wpisac moj cykl bo mi wejsc nie chce:( ost.miesiaczke mialam 2 marca i mam co 25 dni nieraz dluzej a trwa do 6dni.i wpisac co wyszlo

Gość NIKI..
u mojego nazyczonego tez same chlopoki jego mam urodzila 2synow, a ona miala 3braci i ona trzecia,u mnie tez chlopakow wiecej niz dziewczyn.chociaz moja mama na 2siostry,a moj tata ma tez samych braci:) a ja nei wiem kiedy mialam wtedy owulacje wiec nie wiem jak to bylo czy przed czy po. ale bede miec synka:) a pragnelam coreczke,i jestem zalamana