Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

seban83

co o tym myslicie dziewczyny

Polecane posty

MOJA DZIEWCZYNA TZN NARAZIE MAMY PRZERWĘ JEST PRZERAZONA TYM ZE W WIEKU 20 LAT MA ZAPLANOWANE ZYCIE JAK TO STWIERDZILA TZN USTALONA DATĘ ŚLUBU BUDOWA DOMU STUDIA JA CHCE DLA NIEJ JAK NAJLEPIEJ A ONA TWIERDZI ZE JEJ NIE ROZUMIE co o tym myslicie

Gość chelka
Nie wyszalala sie jeszcze?A Ty ile masz lat???

Gość chelka
To sama se zaplanowala a teraz ma dosc??? Moze ma innego po prostu.A poza tym 20 lat to wiek w ktorym sie zwykle nie mysli o malzenstwie chyba.A czego chcesz Ty?

nie zaplanowalismy razem miezyla nawet suknie slubna cieszyla sie a innego nie ma napewno a ja chce dla niej jak najlepiej i to sie tylko dla mnie liczy

Gość gosiaczka
seban. 20 lat dla niej to zaaa wczesnie zeby sie tak na amen wiazac. w tym wieku jeszcze sie malo wie. powinna ona i ty sie wyszalec i dopiero myslec o czyms kontketnym, powodzenia

Gość gosiaczka
to badzcie razem ale nie planujcie jeszcze slubu bo to za szybko.

gosiaczka ale jak chcialem zcesto ja gdzies zabrac mowila ze szkoda pieniedzy bo tzreba na budowe i wesele odkladac czasem sie zgozdila gdzies wyjsc

Gość chelka
A nie mozesz jej po prostu spytac czego chce???? Jesli sama nie wie to moze dobrze wam ta przerwa zrobi.

no wlasnie pewnie ja to wszystko przeroslo mi chyba pozostaje tylko czekac

chelka gdy pytam zcego chce to mowi ze jej nie rozumie no tez tak mysle ja jej dalem zcas zeby sobie wszystko poukladala

plany zawsze mogą ulec zmianie. i najczęściej tak jest. niech lepiej młoda dziewczyna przestanie planować.

wszystko moze ulec zmianie ale po co wczesniej planowala a teraz sie w tym pogublia bo co mydlila mi oczy ze tego chce

a co to znaczy wyszaleć???????? jak czem nie rozumiem takich osób ze sie chcą \"wyszalec\'?? ze niby co poruchac na prawo i lewo i dopiero staly związek?? bez kitu...wyszalec....

wyszalec hmm no nieiwem znajomi imprezy wyjazdy ja tego jej nie bronie zawsze jestem za tez lubie zabawe

Gość chelka
O rany,sory ale to jest wkurwiajace.Bo jesli kogos pytasz czego chce,czego od Ciebie oczekuje to chyba wlasnie po to zeby ta osobe zrozumiec.Skoro tak jest to wyglada na to ze nie dojrzala jeszcze do zwiazku a co dopiero do malzenstwa.Moze to przymierzanie sukni bylo i fajne ale przeciez wesele to tylko jeden dzien a slub bierze sie na cale zycie.Spojrz na to z tej strony,ze byloby gorzej,gdyby udawala ze jest OK i wyszla za Ciebie-zrobilaby Ci krzywde.Macie czas.

no wlasnie ja probouje ja zrozumiec jak pytam czy slub pzrelozymy na pozniej to odpowiad ze nie o to chodzi a tu pisze ze ma zaplanowane zycie ja jej nie rozumie bo ona nie wie sama czego do konca chce

Gość chelka
To moze lepiej wez jej troche odpusc,nie nachodz jej,daj w spokoju pomyslec.Przestan gadac o tym slubie!Jak bedzie chciala to sama zacznie.

Gość chelka
No i dobrze,nie odzywaj sie dalej.Nie ma nic gorszego niz narzucanie sie zwlaszcza w takich sprawach,mozna sobie tylko pogorszyc. Oczywiscie jestes facetem i nie mozesz czekac wiecznie- z tego tez powinna zdac sobie sprawe.Powodzenia,zycze Ci zeby wszystko dobrze sie skonczylo,cokolwiek by to oznaczalo.

ja mysle, ze hajtanie sie w wieku 20 lat to idiotyczny pomysl w wiekszosci przypadkow. nie chodzi o zadne "wyszalenie", tylko o podjecie waznej decyzji, do ktorej trzeba dojrzec, a wiekszosc ludzi w tym wieku to jeszcze psychiczne nastolatki.