Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaka08

czy to napewno nie bedzie miało sensu???? zapraszam i prosze o pomoc

Polecane posty

Od jakiegoś roku jestem zakochana w pewnym chłopaku!!a na imię Tomek!Jednak on ma dziewczynę... Bardzo rzadko go widuje a jeszcze rzadziej z nim rozmawiam.... jego dziewczyna jest przyjaciółką mojej siostry a on sam jest bratem chłopaka mojej siostry!!Nie wiem co mam zrobić bo w pewien sposób mam teraz wolny dopływ do niego gdyż jego laska jest za granicą...POMOCYYY.... doradźcie co zrobić i uwzględnijcie też to że naprawdę rzadko go widuje i boje się zagadać a na podryw nie mam pomysłu!!Proszę o realne propozycje działania!!Z góry dzięki:*:*:*:*

muszę też dodać że on ma 21 lat a ja 17... mam nadzieje ze nie bedzie mnie traktował jak szczeniare!!Wiem ze niektórym cała sprawa mozę się wydawać szczeniacka no ale to nie jest zwykłe zauroczenie... :) czekam na odp.. Papatki:*:*

trudna sytuacja bo On ma dziewczyne:/ Jesli Jego zwiazek jest udany a On jest zakochany w Niej to masz 0 szanse:/ poza tym chcesz rozbic Jego zwiazek ?:P Rob to co Ci serce i ROZUM podpowiada

no,ja bym niewierdzielała się wczyiś zwiazek,dajsobie spokój.znajdz sobie wolnego chłopca. :P

No,ja bym niewpierdzielała się wczyj ś zwiazek,dajsobie spokój.Znajdz sobie wolnego chłopca. :P Poprawka*

Gość ale błędy
:p

Skoro ma dziewczyne to daj sobie spokój,nierozwalaj ich związku.Sama nie chciałabyś aby jakaś dziewczyna chciała odebrać Ci faceta.A to że ona wyjechała to nic nie znaczy.

spodziewałam się takich odpowiedzi ale ja już znalazłam chłopaka któremu na mnie naprawdę zależało ale nie potrafiłam z nim być bo zawsze wyobrażałam sobie że to Tomek... musiałam to skończyć żeby go nie ranić;/ to chyba zmienia postać rzeczy prawda??:((

Gość niby dlaczego ...
zmienia to postać rzeczy ? On i tak dalej kogoś ma, niezaleznie od tego, że Tyz nikim nie jesteś. Nadal chcesz rozbić czyjś związek.

Gość Justynaaaa
Kako, bierz co chcesz.:) I nie pytaj o pozwolenie.:)

Justynkaaaa jak mam wziąść??Nie mam sposobu!!:(( pomocy!Widzę że mogę na Ciebie liczyć:))

Gość nienie zmienia
co z ciebie za dziecko? Mamo,mamo ja chce ta barbie od asi, bo wszystkie inne sa brzydkie... wpychac sie w zwiazek to k...estwo. Poza tym on ci przeciez nigdy nie dal do zrozumienia ze cos chce.... zapomij dziewczyno i psuj innym zycia... poszukaj gdzie indziej, znajdzie sie napewno...

No tak ale dużo potwierdza fakt że ona mu \"daje\" i dlatego są razem... to się nie liczy??

***AnGeL*** serce i rozum podpowiadaja mi żebym go brała i w jakiś sposób jej odebrała ale mój problem głównie polega na tym ze nie wiem jak:(( pozdrawiam cie:*:*:* papaty:)

Gość no to niech mu
daje! Boze dziecino ile ty masz lat? Jak chlopak szczesliwy to zostaw go w spkoju!!!

Gość Justynaaaa
Kaka, to Ty nie wiesz jak się podrywa? Hmm? Wymyślisz coś. Na pewno powinnaś sie do niego bardziej zbliżyć. Wtedy będziesz wiedziała czy masz większe czy mniejsze szanse.

Gość wez sie dziecino
lepiej za szkole i nauke!!!! i nie wpierdykaj sie komus w zwiazek!!! jakby chodzilo tylko o seks to chyba znalazlby sobie kogos na miejscu nie uwazasz????porabane dziewcze!!!!zeby tobie tak kiedys zrobil!! i tak jestes gowniara i nie bedzie cie chcial!!zna cie przeciez jakbys mu sie podobala to by sam cie poderwal a dziewczyna ,ktora jest daleko nie bylaby zadna przeszkoda! zal mi ciebie

Gość Justynaaaa
Przyznam się, że mocno bawią mnie takie mocne reakcje na chęć zdobycia mężczyzny, który ma już kobietę. Przecież jak facet kocha, to kocha i na inną nie zareaguje. A gdy zareaguje, to znaczy, że niebardzo kocha. Przecież nikt powiedział, że związek jest na całe życie.

Kaka,a nie mowil ci nikt ze NIE BUDUJE SIE SZCZESCIA NA CZYIMS NIESZCZESCIU?????????????? Daj sobie dziewczynko luz z ty zajetym facetem!!!!!!!!!

Gość skorpionica55656
skoro jest z Nią, a nie z Tobą to już o czymś świadczy nie sądzisz?:) Sam też nie próbuje nawiązać z Tobą kontaktu:) więc jedna rada: wydoroślej, bo piszesz, jakbyś miała nie 17, a 13 latek ;) choć zauważyłam, że ostatnio 17-stki są wyjątkowe tępe...

do skorpionica55656: muszę Cię zdziwić ale nie jestem i nie uważam się za tempom a jeżeli masz zamiar mnie obrażać to dzięki ale nie pisz wcale... ja prosiłam o rade a nie uwagi co do mojej osoby!!Poza tym to ty jesteś jakaś dziwna bo dla Ciebie łatwo jest olać własne uczucia:/

Gość tempom
buahahahaha :D:D:D

Gość Justynaaaa
To co, Kaka, bierzesz się za niego czy nie? Moje zdanie znasz.:) Jakby co, możesz na mnie liczyć. Tylko wirtualnie co prawda, ale zawsze.:D

Witaycie kobietki:) kaka08 -- w ogole to dowiedz sie czy Oni sa szczesliwi czy nie.....tak jak pisalam wyzej, poprzedniego dnia, jak sa szczesliwi to On na Ciebie nie spojrzy jak na swoja przyszla dziewczyna tylko jak na znajoma,kolezanke.....Ech...przykre ale prawdziwe,nikt nie mowil,ze zycie bedzie proste,tym bardziej zycie uczuciowe. Ps.a to,ze jego laska jest na emigracji to nic nie oznacza,byc moze tylko to,ze ma wiecej facet dla siebie czasu Jeszcze jedno, napisalas \"boje się zagadać a na podryw nie mam pomysłu\" a czego tu sie bac? Przeciez Cie nie ugryzie jak powiesz jakas glupote hehehe.A jak juz tak bardzo boisz sie to walnij sobie kielnie i po problemie hehehehe :D:P

Biorę się...:)) Tylko pomóż mi bo nie wiem co zrobić żebym przypadkiem nie zrobiła jakiegoś głupiego czynu.... Pozdr..

dzięki Angel świetna rada:)) tylko ja nie pije szczególnie przed okresem:PP

Gość justynaaaaa
dlaczego jeszcze to biedne dziewcze dopingujesz? Jesli jestes taka doswiadczona to powinnas wiedziec ze nic z tego nie bedzie. Tylko dziewczyne prowadzisz na zlamane serce...

Gość Little Sue
W czym mamy ci pomóc? w rozbiciu cudzego związku? Jejku, dziewczyno, nie masz żadnych skrupułów?... Chcesz się wpier***** w cudzy związek i jeszcze prosisz o rady jak to zrobić. Sorry, ale ja jednak uwazam cię za "tempom" :P