Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alholk

DIROSEAL

Polecane posty

Gość alholk

piszcie jak wam pomaga czy wogóle pomaga ten kremik bo mam pytanko otóz pokładnałam wielkie nadzieje w tym kremie i niestety przez moja gupote dostałam po nim powaznego fotouczulenie juz mi oczywiscie wszystciutko przeszło no ale było strasznie i jak myslice czy za jakis cvzas mogłabym go sopróbowac uzyc czy juz jestm uwarazkliwiona na jego skłądniki jak myslicie ? chciałabym móc go jescz ekiedys uzywac bo walcze z rumieniem :(

Gość jak napiszesz po polsku
to może ktoś Ci odpowie, sorry za szczerość, ale trzeba trochę od siebie wymagać...

Gość alholk
no oki ale hyba nie trzeba słownika żeby sie domysleć z kontekstu wypowiedzi o co chodzi to przeciez post a nie list .pozdrawiam

Gość alholk
chyba pisze po polsku ! jezeli masz problem z przeczytaniem tego to moge napisać po angielsku ale wydaje mi sie ze za duzo bys nie zrozumiała jezeli nawet tego nie umiesz przeczytac a mowa użyc głowy i zrozumieć napisane za przeproszeniam jak krowie na granicy -bez obrazy.co tu jest do rozumienia

Gość uderz w stół
a nożyce się odezwą:D ale masz chętnych do rozmowy:D

Gość clemeneska
Diroseal stosuje sie na noc, więc w jaki sposób dostałaś fotouczulenia?

Gość jak dla mnie
to szkoda na niego kasy. 2 opakowania i zero efektów :o

Gość niebieskooookaa22
z tego co wiem to nie należy używać go latem i oczywiście nie na dzień zawiera aldehyd, który chyba on może doprowadzić do rpzebarwień... jeżlei już się gos tosuje to trzeba stosować też krem z filtrem ok.50 ja też go kupiłam ale lezy na półce i czeka na jesień i zimę obecnie mam Rilastil do rozszerz. nacz. i powiem Wam, ze jest niezły (choć ma zapach gumy balonowej o_O) ale w skłądzie same "dobre" extrakty :)

Gość sadkfksjagh
dziekio niebieskoola za odpowiedz dostałam uczuleni bo sie posmarowałm na dzien hyba zaczne go stoswac pozdrawiam i piszcie o efektach stosowania dirosealu pliska pa