Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka optyczna

czemu nie rozpoznajecie prowokacji

Polecane posty

Gość myszka optyczna

Nie łapię tego. Pare razy miałam poważne problemy które opisałam na kafe.... czasem mniej poważne. ale zawsze prawdziwe i zawsze potrzebowałam obiektywnych opinii, wyżalić się czy po prostu pogadać z kimś. W 80% tych topików ludzie pisali "daj spokój, marna prowokacja", "chyba nudzi ci sie, nie wymyslaj takich rzeczy". Dodam że problemy wcale nie były jakies zabawne, tylko normalne chyba. Jakoś nie miałam ochoty zapewniać że to nie prowokacje, po prostu przestałam tam zaglądać. Ostatnio, przyznaje, nudziło mi się raz i z tych nudów założyłam idiotyczny topik, ale naprawde mega głupi. Gdy zajrzałam parę godzin potem... rozrósł się do kilkunastu stron i LUDZIE W TO WIERZYLI. NIKT, podkreslam NIKT nie napisał że to prowokacja! Był tylko jeden wpis typu "mam nadzieję że to prowokacja, bo jeśli nie to.....". Ej ludzie! Wy na serio nie rozróżniacie co jest prawdą a co nie?!

Gość rozróżniamy
i to świetnie

Gość myszka optyczna
same idiotki tu siedzą

Gość mam pytanieeeeee
Czy to byl topik i tym ze usunelas dziecko bez nozek i bez raczek???

Gość myszka optyczna
nie, o tym dziecku bez nóżek wiem i nawet tam pisałam, ale to nie mój temat. Mój temat był denny i głupi i pisałam go jako facet który "tego i tego nie znosi u kobiet". Dobra, mniejsza z tym. Wkurza mnie że tyle razy PISZĘ PRAWDĘ, a ludzie wmawiają mi że to prowokacja. Do myszki optycznej wyżej >> odróżniasz słowo PROWOKACJA od PODSZYWU?

Gość masz całkowitą rację
Mam czasem wrażenie, że kafeteriuszki mogłyby wygrać jakiś konkurs na głupotę, czy co... :O Cuda już tu widziałam. Cięzko na zawołanie przytoczyć przykłady. Z niedawnych pamiętam dziewczynę z kubkiem herbaty i jej totalne brednie o duchu, opętanym chłopcu i takie tam. Dwa takie tematy założyła, w drugim bredziła nawet bardziej i co? Nic, oczywiście banda nabranych :D Albo pojawiające się sekwencyjnie, szyte najgrubszymi nićmi tematy grubej Pusi narzekającej na pustych mężczyzn. I zawsze to samo dookoła wojtek - kolejny topic o tej tematyce i standardowo grono mądrych inaczej. Nie wiem, jak to się dzieje :)

Gość a mnie najbardziej denerwuje
że od czasu do czasu jakis burak prowokuje pisząc, że wszystkie kobiety to dziwki, materialistki, itp. I po 2 minutach zjawiają się całe zastępy kobiet starające się przekonać autora, że one nie !

Gość Justynaaaa
Tak samo jak niektórzy odczuwają potrzebę kafeteryjnego prowokowania, niektórzy potrzebują na kafeteryjne prowokacje reagować. Także wszystko jest w porządku - swój swojego znajdzie.:D

Gość akuku akuku akuku a....
hmmm tak samo jak ten koleś co niby wyciął sobie dwa żebra...we wiadomym celu... też to ściema... bo to ja jestem autorem tego topiku a ludzie moment odpisywali

Gość gość
Podnosze.