Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie zastanawiam...

związek z facetem nie do końca normalnym

Polecane posty

czy ktoraś z was była kiedyś w takim związku? ja byłam raz i bardzo mnie wymęczył psychicznie taki związek i ten człowiek... on był masochistą i lubił być poniżany przez kobiety. Powiedział mi o tym dopiero po jakimś czasie. Kilka lat temu podobno poznawał kobiety na czatach, chodził do nich do domu i one go poniżały w rózny sposób (tzw. dominy). Najbardziej mnie wkurzyło to jak mi powiedział, że lizał im cipki :o nie wiem jak tak mozna prawie obcym kobietom lizac cipki. może jestem jakaś dziwna ale nie rozumiem tego. Oprócz tego on bardzo boi się seksu, jest do niego wręcz niezdolny. Nie może dojść w ten sposob ani mu nie staje. Za to dochodzi jak się onanizuje na poduszce, bo przy pomocy ręki też nie dojdzie. Myslicie, że jest w ogóle sens być z kims takim? A co jeśli znowu kiedyś zachce mu się chodzić na jakieś kobiety i będzie mnie zdradzał? Poproszę o Wasze opinie :)

Gość a nie wszyscy ...
daj sobie spokoj chcesz kogos takiego?

Gość jak masz cierpliwość
i aż tak Ci to nie przeszkadza,to myślę że jest sens.z resztą "normalny"to pojęcie względne.dla Ciebie to nienormalne,dla innego normalne

Pisalas,ze bylas w zwiazku takim \"ja byłam raz\" ........... pozniej piszesz tak \" Najbardziej mnie wkurzyło to jak mi powiedział, że lizał im c*pki nie wiem jak tak mozna prawie obcym kobietom lizac c*pki.\" ........... i na koncu piszesz \"Myslicie, że jest w ogóle sens być z kims takim?\" ............ To Wy jestescie ze soba? Wiesz co zostaw Go!!!!! W ogole spokojnie jakos o tym piszesz................On lize pipki innym lasko, a Ty nic..... i do tego brak checi do sexiku:O Kochasz Go az tak bardzo,ze zastanwiasz sie czy byc z Nim czy nie?:O

Troszke sie zagmatwałam. Już z nim nie jestem ale co jak będzie chcial do mnie np. wrócic kiedyś... A jesli chodzi o nasze życie seksualne to ja myslę, ze daloby sie to naprawic gdyby on naprawde chcial. Ale on tego nie chce, bo sie brzydzi i koniec.

On lizał cipki innym laskom kilka lat temu, jak się jeszcze nie znaliśmy. Teraz już nie chodzi na kobiety tzw. dominy, ale raz powiedzial, że go ciagnie. Poza tym to lizanie go wcale nie podniecało, po prostu robił wszystko co chcialy te kobiety, ktore go w ten sposob poniżaly a jego to podnieca :o

To sie nie zastanawiaj .... nie warto:P Ale posluchaj swojego serca i rozumu !!! Obys wybrala dobrze:)

No właśnie jestem w kropce :o

Gość exbby
"nie wiem jak tak mozna prawie obcym kobietom lizac c*pki." a jak kobiety robia laski obcym facetom, pozwalaja sie spuscic do ust, a nie raz biora z polykiem, to jest w porzadku? Przeciez to gorsze, niz lizanie cipy.

Gość fajna prowokacja

Gość bardzo fajna

w sumie to macie racje o co mi w koncu chodzi , skoro ja tez emigrantom czeczenskim lizalam odbyty.

Gość chraball
Sama przylej mu pejczem .Mozo go to usatysfakcjonuje?

Gość Ayacucho
A ja jestem normalnym i raczej intenteligenrtnym, zdolnym facetem, a dominę chętnie poznam. To jak jestem stuknięty, czy normalny..? Kłąnia się gdynia i okolice...:))