Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia_Biskupiec

nie mam miesiaczki ??

Polecane posty

Gość Kasia_Biskupiec

Ostatnio rozstałam się z chłopakiem, więc odstawiłam tabletki, jakieś 6 tygodni temu, do tego czasu nie dostałam miesiaczki, więc zrobiłam sobie test wyszedł pozytywnie, dziwne, bo robilam to ostatnio w przeddzień spodziewanej miesiączki, której w ostateczności nie dostalam, bardzo przeżyłam rozstania, nadal przezywam, czy to możliwe ze test się mylił, babletki brałam rok czasu, a był to yasmin.

Gość mała miiiiiii
po odstawieniu tabsow ma się rozchwiany cykl niestety, i niestety często jest tak że jest się mega plodnym po odstawieniu i bardzo latwo zajść w ciąże. to jest jedna strona medalu druga jest taka że jednak płodność dlugo nie wraca.......musisz pójść do lekarza bo my Ci nic tu nie doradzimy.zrób drugi test jeśli też wyjdzie pozytywny no to już wiadomo co jest grane.

Gość Kasia_Biskupiec
może ktos jeszcze sie wypowie

Do pół roku - roku po odstawieniu ma prawo dziać się w cyklu - co chce.

Gość Kasia_Biskupiec
martwi mnie ten tes bo wynik byłpozyywny, chyba jutro zrobie sobie jeszcze raz test

Skoro wynik był pozytywny, to sprawa jest jasna Wybierz się do ginekologa w celu potwierdzenia, bądź wykluczenia ciąży. pierwsza wersja najbardziej prawdopodobna.