Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 345634twergtrde

ona nie dba o siebie, chce to zmienić ale jak??

Polecane posty

Gość 345634twergtrde

dokładnie, spotykam sie z dziewczynę która bardzo zabiega o mnie jaednak to co mnie od niej odpych to fakt że ona nie dba o siebie :/ jest nieco otyła i często jak mamy ochotę coś zjeśc to ja wcinam zrodwe jedzenie a ona hot doga zapiekanke lub kebaba, do tego zauważyłem, że parę razy już zdażyło jej sie przyjść na uczelnie z niedbale wydepilowanymi nogami, do tego dorzucić moza naniezadbaną niemodną fryzurę i ubiuir...no ubiur to masakra jest ciepło a ona ubiera na siebie swertry kurtki jakby było conajmniej poniżej zera :9 kurcze nie weim jak ją nakierować aby coś ze sobą zrobiła bo to wszystko co do tej pory robi strasznie mnie irytuje

Gość ubiur a co to takiego
/ ??

Gość xyz xyz xyz xyz xyz xyz xyz
a czemu jej po prostu nie olejesz?

Gość halina frackowiak
:O nie chce mi sie wierzyć , że taki analfabeta jak TY studiuje na uczelni :classic_cool:

Gość wygoń ropuchę do stawu
....... niech się w stawie wymoczy :)

Gość 345634twergtrde
to nie brzydka dziewczyna pozas tym ma wiele cech charakteru które bardzo mi się podobają

Gość erioka
ubiór

Pamiętaj, tylko nie kupuj jej butów , odejdzie w tych butach , sprawdziłem i wiem, że to jest prawda .

ja mialam kiedys kolezanke, dobra dziewczyna ale nie wiedziala jak sie ubierac tez nie wiedzialam jak ja naprowadzic na dobry trop. w koncu poszlysmy razem na zakupy i ja jej zaproponowalam kilka strojow, od tamtej pory zupelnie sie zmienila i wreszcie zaczela chodzic jak czlowiek :)

Gość matko dziecko
jakie ty walisz błędy ortograficzne przykro czytać a na odpowiedź w temacie po prostu szkoda mi czasu 🖐️

Przed randką z tą ropuchą wejdź do knajpy i zamów sobie 'setkę' , za chwilę wypij następną 'setkę' , wtedy możesz pójść na randkę z ropuchą , jeżeli będzie się Tobie podobać to zamów dla niej kebab i zwiewaj :)

Gość nalesnik
pamietaj nikt nie jest idealny. jak lubi jesc fast foody to niech sobie je.. co ma robic i jesc to czego ty zapragniesz.z tego co napisales to jestes płytki bo bardziej zalezy Ci na jej wygladzie niz na charakterze.wazne zebys mial o czy gadac z ta panna... moze ma kompleksy i dlatego sie tak ubiera....(ubiór)