Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mandy_moore

kiedy szatan namawia Cie do złego.........

Polecane posty

Nie cierpie tego uczucia :/ czuje, że to do czego mnie ciągnie jest BARDZO złe a przy tym moge zranić najbliższych ale tak piekielnie mnie do tego cagnie :( jest jakieś lekarstwo na zło?

modlitwa muzyka - spokojna i wyciszająca napisanie na kartce myśli złych, które cię nachodzą wyjście na spacer do lasu - kontakt z natura

Gość wattcher
Oczywiscie-modlitwa.Zwracaj sie w niej do sw.Michala Archaniola,Ducha sw.i Matki Bozej.To sa pogromcy Szatana.Za skutek gwarantuje.Poczytaj troche literatury na ten temat.Czytaj Biblie.Zdziwisz sie efektow tych dzialan.

w momencie gdy zło sie pojawia wszystko staje się takie mało istotne.. póżniej pojawia się zal i wyrzuty sumienia :|

Bo szatan jest sprytny i inteligentny :) A Ty musisz byc mądrzejsza od niego :) On byle czym, mało atrakcyjnym nie kusi :) Dasz rade jak bedziesz chciała. :)

Gość i ja poproszę
mi w takich sytuacjach pomaga masturbacja.

Gość i ja poproszę
bo tu na kafe to tylko zdrady, ciąże, okresy i pryszcze. Łatwo wywnioskować ;)

Gość i ja poproszę
i jeszcze odchudzanie of course

Gość i ja poproszę
i jeszcze odchudzanie of course

Gość wattcher
Niestety-tak to jest.Ja tez z tym walczylem,....ale w koncu przekonalem sie,ze Szatan tak dziala.Doprowadza cie do czegos za pomoca zwodzenia,Te jego podszepty sa nieraz najdziwniejsze i wydawaloby sie najbardziej irracjonalne.Ale ich skutek jest zawsze ten sam.Niestety.A pozniej zostawia cie samemu sobie,szydzac i zlorzeczac na dodatek tobie w swym chelpliwym zwyciestwie. Podazajacy za nim sa i beda wciaz i ustawicznie zdradzani i traktowani w taki wlasnie sposob.

Gość wattcher
Wielu mysli-no nareszcie mam spokoj.I trwa w takim przekonaniu.Nieraz Szatanowi udaje sie trzymac kogos w takim blogostanie...az do smierci...

wattcher---> Dobrze mowisz. Tak własnie jest. I ja tez padam jego ofiara. Ale czuje sie bezpieczna od kiedy zaufałam Chrystusowi. Jestem taka debilka, ale ile mi to dało bezpieczenstwa. Tzn. nie jestem cebilka, ze mu zaufałam tylko nie jestem idealna ;)

Gość ja poproszę
to co Wy palicie. Bo jest mocne :D

Gość wattcher
warka strong-ja jestem wielkim grzesznikiem.Nie wstydze sie do tego przyznac.Czlowiek dopiero postfactum widzi jaki z niego idiota.Przyznaje sie do tego-bez bicia rowniez-jak ty.

Gość wattcher
Wazne jest to,zebysmy sie podnosili z takich upadkow,bysmy szli do Zdroju Zycia i Prawdy.Poprzez pokore naszych serc,proszac o przebaczenie...

wattcher----> strasznie potrzebuje teraz własnie rozmowy takiej, wiesz? Gdzies sie zagubiłam i czuje, ze bez Niego chyba nie wydoje.... Ale super, ze sa ludzie na tym forum jak Ty. Ja jestem pikus.

wattcher----> strasznie potrzebuje teraz własnie rozmowy takiej, wiesz? Gdzies sie zagubiłam i czuje, ze bez Niego chyba nie wydoje.... Ale super, ze sa ludzie na tym forum jak Ty. Ja jestem pikus.

Gość wattcher
warka -> będę się za Ciebie gorąco modlić do Ojca Dyrektora.

Gość wattcher
żadna róźnica, byle formułki klepać ;)

Gość wattcher
Poczytaj sobie to: http://www.voxdomini.com.pl/ tam znajdziesz mnostwo rzeczy kojacych dusze.Poczytaj np.o spotkaniach Vassuli Ryden z Jezusem,Ojcem Przedwiecznym.To jest cos niesamowitego jak Oni nas kochaja mimo wszystko.