Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty uniujny

UE to syf

Polecane posty

Gość anty uniujny

UE to syf jak każdy widzi. Z roku na rok sprzedajemy za euro swoją suwerenność i z roku na rok coraz bardziej sprzedajemy się Brukseli. Już dziś odnotowywujemy coraz większe ingerencje w nasze wewnętrzne sprawy i w imię czego? Euro które śą tymi marnymi srebrnikami mającymi w planie w przyszłości lepiej służyć uniii nie nam. A nam się tylko wydaje że nas rozwijają. W tej unii bogaci stają się jeszcze bogatsi a biedni pozostają biedni. Jesteśmy żerem dla pozostałych państw europejskich zwłaszcza Niemców którzy ciągle patrzą coby wydrzeć nam co łakomsze kąski zIemii a ostatnio bezczelnie rządają zwrotu dzieł sztuki z czasów wojny. Francja która ma nas za nic i każe siedzieć cicho. A gdy przychodzi do spraw mięsa z rosją olewa nas jak kiedyś gdy była wojna mimo że powinna wesprzeć nas zgodnie z polityką unii jeden za wszystkich wszyscy za jednego.Planuje się wprowadzić euro by jeszcze mocniej uzależnić nas od siebie i do niedawna mieli swoją wtykę w banku naszym cyli Balcerowicza. Na szczęście szkodnik już nie działa ale to i tak niewiele pomaga. Rząd Kaczyńskiego stara się przeciwstawiać ale rozkład już chyba poszedł za daleko przy obecnym oporze pupilków Brukseli jakimi są PO i postkomuchy i sbecy z SLD(ci za obietnicę bezkarnosci z czasów PRL) Żywność drożeje zgnilizna moralna zakrada się do szkół w postaci kultury śmierci i propagowanie gejostwa co zresztą w UE jest normą. Upadają ostatnie katolickie tradycje , ateizm coraz bardziej robi się popularny. Woodstock i pochodne inicjatywy krętacza owsiaka deprawującego polską młodzież ma się dobrze. Tylko siąść i płakać nad naszą biedną ojczyzną. Oby się to kiedyś zmieniło. Mam nadzieje że wiele osób myśli tak jak ja.

Gość koniec świata blisko

Gość 457313
ech🖐️ idz sie lecz

Gość mietek z kwęk
wzruszyłą mnie twoja historia a teraz W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J

Gość anty unijny
naprawde nikt nie ma zdania na ten temat? nikt nie zauważa problemu?:(

Gość analityk praktyk
a po co komu potrzebna jest suwerenna polska.

Gość rtyfg34
upup

Gość *watcher*
Oczywiscie ze masz racje w duzej mierze.Niestety napotkasz zaraz na zarzut wyznawania spiskowej teorii dziejow.Taki sam zarzut ja tu slyszalem juz jakis czas temu wtedy,gdy mowilem o tych wszystkich srawach niemieckich. .Co niektorym udowodnilem.Ale czy sposob trafic do wszystkich?Podobna sytuacja jest tez z innymi sprawami o ktorych piszesz.Propaganda robi swoje,a ci ktorzy smieja sie z ciebie-nawet nie wiedza dobrze o czym my tu piszemy...

Gość *watcher*
Ja sie przyznalem tu chyba juz kilka razy,ze glosowalem przeciw wstapieniu.Nie dlatego,zebym byl przeciwny UE.Wlasnie dlatego,ze bylem przeciwny wstepowaniu do niej na nierownych warunkach.Propaganda glosila jednak,ze Papiez Jan Pawel II popiera nasze przystapienie.Tak.Tylko Papiez mowil:"Na rownych warunkach".Media cytowaly tylko pierwsza czesc zdania ktore na ten temat Papiez powiedzial,czyli :"jestem za..."Czesc z nas to slyszala i krzyczala,ze klamia.Ale reszta nie chciala slyszec...

Gość maniek-z bramy
Dokladnie tak-tez sie zgadzam .

Gość Natasza Korszunowa
Zgadzam sie!!!!!!!! Ue to ssssssyyyyyffffff!!!

Gość Helcia ta
Dalismy sie wykorzystac