Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zlypan69

Ideał

Polecane posty

Czy mój wyimaginowany ideał istnieje ? Kobieta o ciemnych włosach, 165-178cm, inteligentna o drobnej figurze, która z natury jest dobra i nie jest obojętna na ludzką krzywdę, bezinteresownie pomaga innym, kocha zwierzęta, rzadko przeklina, i mówi wprost czego oczekuje. Lubi romantyków, oraz niema zachamowań seksualnych i nie boi się powiedzieć czego by chciała w łóżku, I która szuka faceta z który dał by jej oparcie i poczucie bezpieczeństwa, który dla niej jest dobry i potulny jak baranek, ale tylko dla niej bo dla otaczającego świata jest oziębły i stanowczy, i jej to nie przeszkadza. Czy są takie kobiety spełniające te kryteria i mające takie oczekiwania ??

Gość Justynaaaa
Ale to juz było przecież!

Gość welonkai
romantyzm;) jeszcze to:)

Gość rozszyfrowałam cie
chodzi ci o sex tak naprawde:(

Gość welonkai
A on ma jej dawac miłosc, romantyzm, noszenie na łapokach:P i poczucie ze jets naj, adoracji;) ona mu to samo:)

Gość o to o mnie jest

Gość welonkai
NAWET JAK TAKA NIE UMIE GOTOWAĆ:) :p I jak tylko coś tam pisze i gryzmoli;)????

Gość hahahahjakaakajaakloailaiol
ROZEJRZEĆ SIĘ WYSarczy, są nas miliony:P

Nie szkodzi ze nie umiesz gotować ja umiem :D, poza tym od czego są restauracje :D hihii, a i jeszcze jedno wcale nie ma takich dziewczyn dużo !! są to perełki które trafiają się raz w życiu, a ja swoją chyba już przegapiłem :(

Gość ciekawe.......
jestes prawiczkiem?

Gość takajednao
mhm bez fałszywej skromnosci moge powiedziec ze ten opis jest mi bliski:) zawsze okreslam siebie w duchu.. jako kobieta na całe zycie.. jestem tego swiadoma ze facet jak sie ze mną ożeni będzie miał dobrze..pod kazdym wzgledem.. i powiem ci.. ze są takie kobiety, ale tego naprawde od razu nie widac.. musisz poznac kobiete lepiej zeby sie o tym przekonac..takze jesli bedziesz chcial taką znalesc to moze to troche potrwać, chyba ze będziesz miał szczescie..czego ci zycze:)