Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość albalala

prooosze o odpowiedz!! antykoncepcja

Polecane posty

Gość albalala

hej :) biore moje pierwsze opakowanie cilestu, na szczescie nie plamie :D i mam wyjazd w gory na wakacje, ehh i nie robilabym przerwy bo tak dostane w srodku wyjazdu do konca...czego sobie nie zycze :P i takie pytanie czy od razu przy drugim opakowaniu moge nie robic przerwy?? nie zaczne plamic?? macie z tym jakies doswiadczenia? prosze o odpowiedz z gory bardzo dziekuje!!

nie powinno się od razu po pierwszym opakowaniu nie robic przerwy bo organizm jeszcze sie przyzywczaja do hormownów, mozesz miec plamienia ktore pewnie bedą bardziej uciążliwe niz okres, który przy tabletkach i tak jest mniej obfity i krótszy zazwyczaj

jesli jestes..... w pierwszych opakowaniach...(1-4) to nie radziała bym nie robic przerw..... teraz nie plamisz...ale ...za nie długo bedziesz daj sie przyzwyczaic orgamizmoi... potem bedziesz sobie przestawiac ale nie teraz gdy pierwszy raz tabl.bierzesz....

Gość albalala
kurcze czyli ehh ale kiszka!!! ale lipa..matko ale noo nic nie zrobie trudno dostne okres w srodku wakacji... ehh

Gość albalala
noo kochana tampon- po pierwsze mam nadzerke wiec tampon odpada :) po drugie spac sobie z chlopakiem w lozku majac okres..super..caly dzien latac po gorach majac okres..super, podpaski zmieniac w krzakach na gubalowce hihihh ehh jestem w tym momencie tak wsciekla!!!

ja przesuwałam sobie okres bo wypadał akurat na mój slub. nigdy wczesniej nie brałam tabletek antykoncepcyjnych. zjadłam jedno opakowanie całe, zrobiłam przerwę a drugiego zjadłam ciut więcej niz połowe i przyspieszyłam sobie okres o prawie 2 tyg. a pozniej juz nie brałam i nie miałam tez zadnych problemów. @ była i jest regularnie.

Gość albalala
hmm nie no ja je biore regularnie a przyspieszac nie mam co bo jade juz w piatek... takze to tez odpada..kurcze ale porazka!!!! jak suatalam termin to mialam nie miec okresu ale wszystko mi sie z nim pochrzanilo i w koncu wyjdzie ze sie pojawi i to w polowie wyjazdu do konca

Od tego jeszcze nikt nie umarł... Inni tak chodzą. A spać z chłopakiem w trakcie okresu? Gdzie tu problem? Z mężem też nie będziesz spała, bo będziesz miała okres?

Gość albalala
pewnie ze tak ale wiesz tu chodzi o komfort pal licho ze spaniem ale co z gorami!! przeciez w gory sie idzie na caly dzien!! nie wiem bede dzwonic zeby przesunac to skrocic wyjazd

nie ty jedna jestes kobieta...i mi tez czasem okres przeszkadza..... no ale nic ta to nie poradzimy no chyba ze chcesz przesunac i potem..miec problemy..no juz decyduj sama

Gość albalala
jesli skroce wyjazd z 14 do 10 dni..to chyba mi sie upiecze :D tylko nie wiem jak z kwatera..hmm chyba napisze im maila :D:D

Gość albalala
no co Wy dziewczyny nie nie zrobie ta przerwe pytalam Was o rade i z niej skorzystam na bank bedzie przerwa :D

Gość albalala
jesli wyjade w niedziele..okres dostaje sie po ok 2-4 dnia od odstawienia wiec to beda akurat te dwa dni :D:D super tylko zeby sie udalo z noclegiem :/