Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataaaa23

jak poderwać kolegę z pracy??

Polecane posty

Gość nataaaa23
znamy sie od roku, od czerwca tego roku robi podchody do mnie :P ja rok wczesniej od niego przyszlam do pracy ( czyli juz 2 lata) brat starszy o rok wszystko rok :P

To nie powinno być większych problemów, chyba że tak jak pisałem boi się o wasz związek, czy nie będzie kolidował z pracą.

jakoś tego \"bycia razem po 3 randkach\" nigdy nie rozumiałem :D mogę zrozumieć pociąg fizyczny i wiadomą kontynuację czegoś takiego 🖐️... ale związek? Wypadało by się chyba trochę intensywniej po spotykać na płaszczyźnie czysto towarzyskiej. Nie mówię, że 20 lat :D ale nie 3 randki :O Co z tego że jakaś dziewczyna robi na mnie pozytywne wrażenie... jak jest ono wyciągane tylko na podstawie bardzo powierzchownej znajomości + atrakcyjności fizycznej... to chyba trochę za mało do zaczynania związku... tak długo jak nie zainteresował by mnie, troszkę głębiej poznany, charakter. W końcu wrażenie o osobie z którą ma się sporadyczne i \"służbowe\" kontakty może być odległe od rzeczywistość :classic_cool: ale ja nieśmiałym asekurantem jestem... więc nie bierzcie poważnie bredzenia wariata :D a tak po zatym to wszystko napisane w kontekście posta z 19:26 :D

hmm.. rozsumiem twoj puinkt widzenia... moze ja za duzo oczekuje... wyszystko bym chciala tak szybko...

Gość nataaaa23
musze dac sobie chyba na wstrzymanie bo jak tak bede sie nakrecac to moze niepotrzebnie sie zaangazuje

Gość gość
Widze, ze nie jestem sama! Moj mezczyzna zostawil mnie parę miesięcy temu, nic na to nie wskazywalo, bylo cudownie, bajkowo! bylam juz nawet u psychologa, wygadac sie, zeby ulzyc sobie! Niestety nie pomogło zdecydowałam więc że musze go odzyskać za wszelką cenę. Zamówiłam spętanie miłosne na urokmilosny24.pl - facet po 2 tygodniach wrócił na kolanach. sposób brutalny ale dający efekty.

Gość gość
A ja nie miałam w ogole powodzenia u facetów, pomogły mi dopiero feromony ( zamawiałam z pherowin.pl) teraz w końcu moje Zycie seksualne wygląda tak jak zawsze chciałam.