Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość susel

czy ktos zaszedl w ciazy biorac yasminelle??

Polecane posty

Gość susel

witam wlasnie zmienilam tabletki i zaczelam brac yasminelle.ginekolog mi je przepisala bo nie zatrzymuja wody w orgzaminizmie:)no zobaczymy.czy zaszłyscie w ciaze biorac je??

jesli bierzesz je o regularnej porze i nie masz wymiotow,biegunki czy nie przyjmujesz np antybiotykow, to nie ma takiej opcji, Mnie lekarka polecila przez pierwsze opakowanie prezerwatywe uzywac dla pewnosci. Wtakim przypadku jest prawie pewnosc,ze nnie wpadniesz

Gość susel
no wlasnie niby tak jest ze niewpadniesz jak bierzesz regularnie pigulki:(moja kolezanka wpadal i brala regularnie.nigdy nic niewiadomo:(

hej :) ja tez je zazywam - tzn dopiero drugie opakowanie zaczne w czwartek :) teraz mam ta przerwe 7-dniowa :) okres dostalam w jej 3 dniu :) to sa moje pierwsze tabletki :) kurcze ja o tej prezerwatywie nic nie slyszalam ;/ ale na szczescie okresik jest i ciazy brak :)

Gość ginekolog przepisalam ci je
bo to nowosc i maja umowe z firmami farmaceutycznymi, a tabletki sa jak kazde inne

Gość anabela_
ja też je biorę , teraz zaczne 5 opakowanie, te tabletki sa naprawde ok, nie mam zadnych skutkow ubocznych... a co do ciazy to zaden rodzaj antykoncepcji nie daje 100% gwarancji, jasminelle dają 99,9 :)

ginekolog.... wlasnie wlasnie ;) chyba kazdy dostal to pierwsze \"darmowe\" pudeleczko :) a ile placisz za tabletki? ja zaplacilam 45,3 zl;/