Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takjedna

jak kokietować - bo nie wiem

Polecane posty

Gość sok jabłkowy
tego nie da się nauczyć, to trzeba czuć... ale nie żałuj ze tego nie umiesz, na pewno przyjdzie to z czasem... ja niestety (!) umiem i bywało (bardzo czesto) ze robiłąm to nieswiadomioe i robiłam sobie tylko kłopoty... ;)

Gość Joanna niezalogowana
Ja też nie umiem, a chciałabym:O

Gość sok jabłkowy
niestety tego naprawde nie da sie opisac tak zeby "nieumiejące" wyłapały to najwazniejesze... jedyna iopcja to ćwiczyc cwiczyc i jeszcze raz ćwiczyc:) no a poza tym zawze mozemy wyjsc gdzies razem:P:P:P i wtedy pokazałbym jak to działa w moim wypadku:)

Gość Joanna niezalogowana
Ćwiczyć? To w końcy trzeba to czuć czy da się wyćwiczyć?

Gość takjedna
a może jednak się da jakoś albo jak pokonać swoja nieśmiałość? tzn jeśli widzę że jakiś facet mnie podrywa to mnie to peszy i się zmywam. A porażka jest jeśli on mi się podoba. Trace grunt i nie wiem co robić, zapominam jak mówić tzn milknę

Gość sok jabłkowy
wiesz, nie potrafie nic poradzic na niesmiałosc, bo nigdy taka nie byłam... a moż spróbuj to "ćwiczyc"? np. wyjsc do baru czy klubu i jesli chłopak zagada to wmów sobie że "on jest zainteresowany moją kumpelą, ja tu tylko podtrzymuje rozmowe"... nie bedziesz sie tak przejmowac... fakt że nie bedziesz wtedy też "wymiatac" w rozmowie, ale na pewno dojdziesz do wprawy:)

Gość sok jabłkowy
Joanna niezalogowana >> trzeba to czuć... ale tak naprawde, te umiejetnosc ma prawie kazda kobieta, w wiekszym lub mniejszym stopniu:) i w zdnym wypadku nie zalezy to od urody:) a skoro juz wiemy na pewno że mamy taką umiejętność, to należy ja tylko "wywlec" na wierzch:)

Gość byc soba
trzeba byc przede wszystkim soba, nie udawac kogos innego, faceci to wyczuwaja i szanuja

Gość a ja łamię męskie serca
sok jabłkowy -- ja się z Tobą zgodzę, aleniezupełnie. bo mozna okreslić to "coś" co kręci facetów. to "coś" to bycie nie podaną na tacy. trzeba nauczyć się subtelnie 'drażnić' z facetem, nie dawać mu wszystkiego no i mozna być z lakka bezczelną, ale nie wyzywającą z wymalowanym na czole "jestem boska". trzeba mieć w sobie delikatnośc i zadziornośc ;)

Gość takjedna
piszcie dalej piszcie... trzeba walczyc z sobą...

Gość sok jabłkowy
a ja łamię męskie serca ---> zgadzam się... ""coś" to bycie nie podaną na tacy. trzeba nauczyć się subtelnie 'drażnić' z facetem, nie dawać mu wszystkiego no i mozna być z lakka bezczelną, ale nie wyzywającą z wymalowanym na czole "jestem boska". trzeba mieć w sobie delikatnośc i zadziornośc " - dokładnie o to mi chodziło, ale nie umiałam tego tak dokładnie określic:)

Gość here we go again
z tym sie trzeba urodzic moim zdaniem, bo nauczyc sie ciezko. Ja uwielbiam kokietowac, czasem nawet nie zdaje sobie z prawy z tego, ze to robie ;)

Gość joanna niezalogowana
Piszcie piszcie.