Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyrydzykownia

Nie, no to juz jest przesada. Przeczytajcie!

Polecane posty

Gość męzatka z męzem
a to moze Ty jesteś w Sekcie? Cudnie i prymitywnie ulegasz mediom....

Gość 984ry7
proponuję wypisac sie z tego Kościoła co ma takiego Papieża. To przeciez skandal! Wstąp do nowego Koscioła ITI.

Gość gdyby
Ja nie wiem ...to sie nazywa ksiądz??przepraszam ojciec... niech Bóg cos ztym coś zrobi skoro żaden biskup czy nawet papież nic nie robiz tym co on wyprawia,tylkojeszcz ebłogoslawii.nie mam pytań

Gość antyrydzykownia
Czytam , słucham i oglądam co ten ojczulek wyprawia. Grabi kase. Jego majatek to 87mln!!! Tak żyje ksiadz ktory przysiega życ w ubóstwie??? Ludzie no wybaczcie.

Gość ja sie pytam
co to za ksiądz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pseudo ksiądz chyba,i taki kocha Boga?,czy jakiś normalny,pożądny ksiądz obraża żone prezydenta?? itp? matko :/

Gość 984ry7
ja sie pytam ta matka ci faktycznie potrzebna.... aby cię nauczyła ortografii języka polskiego.

Gość ja sie pytam
większych problemów nie masz,jak czepianie się? ja sie nigdy nie czepiam kogoś na kafe,ważne że się odczytam...eh

Gość antyrydzykownia
uppppppppp

Gość 984ry7
down

rydzolowi - nadwornemu grzybowi tego kraju się poprzewracało w głowie i.... tu i ówdzie. nawet nie wchodzę w ten link. ech.

Gość sdfdhfdhdfgsdf
podnosze

Gość agentka diabła
no proszę, kochani moderatorzy, mohery, skasowali mój wpis bo napisałam prawdę???? A więc jest cenzura! Brawo! Teraz już wiem na pewno, że obijacie tyłki całymi dniami śledząc wątki czy ktoś przypadkiem złego słówka nie napisał na papieża. A ja napisze ile mi się będzie podobało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Polska nie jest krajem wyznaniowym i nie musze czcić gestapowca! A przeszłość Benedykta XVI nie jest żadną tajemnicą i ja tu żadnych skandalicznych prawd nie ujawniam!!!!!!!!! Każda oczytana ciut osoba wie kim był. Spędzicie resztę swojego lichego życia na tropieniu moich wpisów :) Będę mieć ubaw. Bądźcie zwarci i gotowi :) Co tam porabiacie teraz? Słuchacie ojca dyraktora? Kazał kasować ?