Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bladziocha

związki z dużą różnicą wieku

Polecane posty

co sądzicie o związku mężczyzny z dużo młodszą kobietą i odwrotnie? może znacie jakiś historie na ten temat?

Gość 31 latka
moj maz jest 10 lat mlodszy ode mnie....

moj kotus jest starszy ode mnie o 15 lat ;) i nie zamienilabym go na zadnego innego...ani mlodszego;)

Gość topola
pewnie jest bogaty..!!!

topola-niestety,musze Cie zaskoczyc;) Jest normalnym facetem,nie ma super samochodu,ani nawet wlasnego mieszkania. Nie jestem z tych,ktore kochaja pieniadze a nie mezczyzne.

Gość topola
A mojego byłego męża panienka jest młodsza o 26 lat i też go kocha do szaleństwa, ciekawe czy by go kochała, gdyby był biedny i nie miała co do gara włorzyć.... ha ha . zwiedza cały swiat , mieszka w chacie za 2 miliony ..... jasne ze kocha.....

topola-w tym przypadku mamy namacalny dowod milosci do pieniedzy;) z tym,ze 26 lat to naprawde spoooora roznica wieku ;-/

Gość ja mam 18 lat on 23
strasznie duza róznica???? Mnie nie przeszkadza,mojej rodzinie tez nie... ale moi znajomi...szczególnie przyjaciółka....aż doslownie ma czerwone oczy ,gdy wpominam o moim związku..;/

ale 5 lat to zadna roznica....to normalne,tym bardziej,ze faceci emocjonalnie sa mlodsi ... wiec to w sam raz

Gość koko22
Nie uzyskasz jedoznacznej odpowiedzi. Te krore teraz pisza, ze jest cudownie, pewnie zmienia zdanie za pare lat, kiedy wyjda wszystkie roznice. Wedlug mnie 10 lat to maxymalna roznica, z tym, ze partnerzy musza byc na tym samym poziomie dojrzalosci. Bardzo czesto 25 letnia kobieta jest dojrzalsza od 35 faceta.

Gość ja mam 18 lat on 23
Ja wiem ze wlasnie 5 lat to normalne....Ale niektórzy nie moga tego wziąć do siebie;/ Moja przyjaciółka np. woli młodszych ,albo w tym samym wieku.... Ja tego własnie nie rozumiem.......;/

Gość koko22
wedlug mnie 18 i 23 to wielka roznica, wieksza niz 25 i 30. Twoj facet konczy studia, a ty nawet matury jeszcze nie zdalas...Pewnie opowiada kumplom jak latwo cie bylo zbajerowac i jak chetnie rozkladasz nozki w imie wielkiej "milosci"

koko-moze tak byc jak piszesz,ze za pare lat zmienie zdanie i powiem ze jest beeee....ale tak byc nie musi. temat zalozony jest dzisiaj,wiec mowie o tym,jak jest dzisiaj...a nie jak bedzie za pare lat ;-/

ja mam 18....-kazdy lubi co innego ;) i kazdy ma do tego prawo.jezeli Ty uwazasz,ze Ci to nie przeszkadza,to nie patrz na zdanie innych,bo oni nie beda za Ciebie zyc. To Twoje zycie i liczy sie Twoje szczescie ;)

Gość koko22
Gwiazdka, spotykasz sie z facetem 33 letnim????????? Wspolczuje ci bardzo, bo facet, ktory zainteresowal sie tak mloda dziewczyna dojrzaly i normalny nie jest...

Gość ja mam 18 lat on 23
koko że Twój facet był taki gdy Ty mialas 18 lat...to nie znaczy ze mój musi taki być!!! Nie opisuj zdarzen jakie nie miały w ogóle miejsca... Nie znam kobiety która związuje sie z mężczyzną,który rozgaduje na prawo i lewo swoje zycie intymne... Trochę więcej powagi do świata i ludzi którzy nas otaczają co? 18 a 23... Moim zdaniem w sam raz:)

koko....nie 33 letnim ;) chyba ktos bardzo cie skrzywdzil w zyciu,skoro jestes tak pesymistycznie do wszystkiego nastawiona. glowa do gory-Bog cie kocha ;)

Gość topola
jesteście tacy młodzi, nad sensem życia , to ja się zastanawiam......

topola....mlody wcale nie oznacza,ze glupi ;-/ ja wbrew pozorom przezylam naprawde duzo i to mnie wzmocnilo na przyszlosc.

Gość topola
tego nie powiedziałam , i oco innego chodziło ja mam 49l on 33l I CO TERAZ? jesteśmy razem 2 lata, jak długo będę wyglądała na jego rówieśnicę i tak lekarze mówią że gwałce prawa biologii i przemijania... ale jak długo, a potem nagle obudzi się a obok niego leży babcia .... hi hi przezywam wewnętrzna tragedię

Gość topola
wszyscy tak mówią, a ja nie potrafię co zatruwa mi zycie. a ja zatruwam życie jemu, bo jestem dla niego wstrętna ( chce go stracić) a on mnie naprawdę kocha, bo gdyby nie to, to już dawno powinien odejść. ale to chyba prawda, że mężczyźni kochają bardziej wredne kobiety