Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majka 28

rocznik 1979 macie juz dzieciatka?

Polecane posty

wow to szybko zaczelas:) U mnie zadna kolezanka jeszcze nie ja bede pierwsza.Trudna decyzja ale juz postanowione:)

Majka u mnie praktycznie wszystkie kolezanki ktore mialy kogos na stale maja dzieciaczki, z reguly wlasnie juz po 2 albo drugie w drodze. wyszlam za maz majac 22 lata i od razu sie udalo :) ale wiesz w zyciu nie zawsze jest tak ze jak postanowisz czy chcesz to tak bedzie. my o Krzysia sie prawie 3 lata staralismy a przy 1 ciazy byl to tzw pierwszy strzal :)

no kazdy ma inne priorytety ja wyszlam za maz po zrobineiu licencjata. pracuje tez od tamtej pory. teraz w pazdzierniku bede bronila mgr, dla jednych dopiero a dla mnie akurat :)

uwazam ze 28, 30 lat to najlepszy czas na dziecko.Mam juz wszystko co potrzebne dom, samochod swietna prace, meza.A teraz bedziemy sie starac o dzidzie.Jak sie nie uda to trudno wtedy bedziemy myslec co dalej

ja podobnie jak Aneczka mam 28 lat i mam 5 letnią córke :) , a gdybym nie miala cizy obumarłej :( to we wrzesniu by było nastepne :)

Majka powiem ci ze przy maluchu bylo mi latwiej majac 22lata. teraz czlowiekowi juz znacznie ciezej. Prace dobra tez mam, mieszkanie i meza rowniez. dorabialismy sie przy dziecku. No ale jak wspomnialam kto co woli. mi tam studiowanie przy malej nie przeszkadzalo a wrecz bylo ciekwa odskocznia od codziennego pracowania gotowania i domowego zycia.

Gość -moni-
:) usmiechnieta dwujka cztero ipoltora roczniak. i to jest fajne jeszcze moge z nimi pobrykac.