Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opalona nie zawsze

sposób na piękną opaleniznę

Polecane posty

Gość opalona nie zawsze

hej mam pytanie dotyczące opalania czy solarium to dobry wybór , lubie gdy moja skóra jest opalona , balsamy brazujące u mnie nie dają efektu może ja nie umiem się nimi posługiwać bo mam smugi no i po kilku tygodniach stosowania schodzą nierównomiernie "wałkując" sie:( moze znacie jakieś dobre samoopalacze z którymi nie ma takiego problemu? na słoneczku nie mam czasu leżec więc chodzę do solarium już parę miesięcy tak raz w tygodniu na 7 min najdłużej. Tylko boję się że to nie zdrowe, może powinno sie stosować jakieś kremy z filtrem do solarium, prosze o radę jak często chodzić do solarium żeby było bezpiecznie albo inny sposób na śniadą cere ?

chodź na solarium a za kilka lat będziesz 10 lat starsza. co się tym kobietom w opaleniźnie podoba to ja nie wiem :-o jesteście słowiankami, słowianki są blade z natury.

Gość emyu
mam prawie 28 lat,na solarium zaczelam chidzic kiedy bylam jeszcze nastka a teraz moja skora jet dla mnie koszmarem,wysuszona i szorstka...stosuje drogie kosmetyki zeby doprowdzic ja do jakiegos normalnego stanu,powoli pomaga...ale nigdy w zyciu nie popelnilabym tego bledu co przed laty,kiedy to pierwszy raz poszlam na solarium i zwyczajnie uzaleznilam sie od pieknej brazowej skory ktora teraz nie dosc ze wyglada malo atrakcyjnie to dodaje mi dodatkowe kilka lat...serdecznie Ci odradzam.Wiem,ze opalenizna pieknie wyglada zwlaszcza latem,ale naprawde niewarto.Docenisz to z kilka badz kilkanascie lat...Pozadrawiam Cie i zycze trafnego wybou.

Gość opalona nie zawsze
dzięki za opinie tak sobie myślałam że teraz jest ok a po kilku latach zaczną sie problemy ja mam 23 lata i to moje początki w solarium więc na razie jest ladnie ale co dalej ?:( chyba trzeba poszukac jakiegos dobrego balsamu brązującego sama nie wiem bo ta moja nijakiego koloru cera mnie odstrasza a co do słowianek to się zgadzam, ale ja mam włosy bardzo ciemny brąz więc to nie jest typ słowiański, blądynka czy ruda ślicznie wygląda z bladą cera ale brunetka to radzej upiornie i nie zdrowo jestem jeszcze do tego chuda i łatwiej mam schudnąć niz przytyć wiec blada wyglądam jak chora osoba :(

ja jestem brunetką. jestem szczupła. i blada i jakoś mnie nie interesuje opalanie się, po prostu myślę perspektywicznie i nie zamierzam się z głupoty postarzać.

Gość zioła
ja słyszałam kiedyś że kompiele w ziołach (tylko nie pamietam w jakich):> koloryzują skórę i nadają odcień delikatnej opalenizny. Moze wie ktoś jakie to zioła ? To była chyba jakaś mieszanka

Gość cooooooooooooooo to
??????????????????????

Gość hhhdhdhjdf
ucielo mi topik. Nie mam pracy, meza, dzieci wiec lubie siedziec na kafe bo i tak nic innego nie mam do roboty To jest moje zycie i wkuza mnie, ze innym uklada sie lepiej niz mi, ale tu nikt mnie nie zna wiec moge dogryzac wam wszystkim hehe

Gość to znow
hhhdhdhjdf ta psychopatka...

Gość cooooooooooooooo to
dogryzaj jeżli z tym ciłatwiej żyć:p

Gość cooooooooooooooo to
zgadam się to psychopatka wszędzie na miesz najlepiej nie zwracać na nią uwagi i jej sie znudzi co wy na to:p

Gość niewiedzacaaa
jasne a nie taniej z bałtyckiego, mnie nie stac ale dzieki za radę :)czemu nikt nie pisze o solarium tyle spieczonych lasek dookoła a żadna nic sie nie odezwie

Gość ale drogie
są te preparaty i czy rzeczywiscie chronią skórę

czesc dziewczyny ja nie mam takiego problemu z opalenizna ( mam sniada cere) ale i tak raz na 3 dni smaruje twarz, szyje i dekold ( calego ciala mi sie nie chce hehe) balsamem do ciala, ktory przyciemnia i wyrownuje mi drobne przebarwienia na skorze i nie zostawia zadnych zaciekow. Tutaj macie nazwe JOHNSON\'S naturally soft, HOLIDAY SKIN- BODY LOTION, wazne zeby na dole bylo napisane do jakiego rodzaju skory, ja mam do normalnej i ciemnej ( sa tez do jasnej) zolte opakowanie. Wystarczy mala ilosc ,dobrze wmasowac, ja zawsze uzywam na noc. Pozdrawiam aaaa dodam ze ja jestem za granica to w Polsce moga byc jakies inne napisy,ale firma i kolor jest ten sam.

Gość niewiedzącaa
z tymi balsamami za granicą może być lepiej bo u nas ten balsamik jest nie za dobry