Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiutaaaaaaaaaaaaa

Bardzo czesto chce mi sie siku.....czy to objaw

Polecane posty

Gość kasiutaaaaaaaaaaaaa

ciąży???? Zachciewa mi sie bardzo często,a gdy juz siadam na kibelek to spuszcze dosłownie 3 krople. Dodam ze nie mam zadnego zapalenia pęcherza ani nic podobnego.

Gość hmmmmmmmmmmo
taaa, to napewnoobjaw ciazy............... :O to typowy objaw zapalenia pecherza, przeziebienia drog moczowych czy jakkolwiek to nazwiesz :O spk zurawinowy pomoze

Gość moim jednym z objawów
bylo wlasnie czeste i nie zbyt obwite oddawanie moczu!

uważam , że to ciąża i to bliźniacza, bo tak często?? a czemu ty sie tej ciąży tak boisz.. uważaj na rodzynki, one podobno też wzmagają płodność....

Gość kasiutaaaaaaaaaaaaa
oprócz tego ze wymiotuje co ranek...to mam wlasnie jeszcze te czeste oddawanie moczu. Bardzo chcialabym byc w ciąży.

Gość hmmmmmmmmmmo
jak wymiotujesz co ranek to moze byc ciaza :O a myslisz ze jestes? byl seks bez zabezpieczenia? spoznia sie okres? bo te siuski to sory ale na ciaze naprawde nie wskazuja.... :O

Gość kasiutaaaaaaaaaaaaa
tak był sex bez zabezpieczenia. Okres sie spóźnia dwa tygodnie.

Gość hmmmmmmmmmmo
no to do lekarza bo pewnie jestes. chyba ze zlapalas infekcje wirusowa, na co moze wskazywac nieprawidlowe oddawanie moczu polaczone z wymiotami. ale raczej ciaza. :)

Gość kasiutaaaaaaaaaaaaa
jejku test....... nio zrobić musze.... Mnie też ciekawi wynik...ale strasznie sie stresuje :)

Gość kasiutaaaaaaaaaaaaa
planowana oczywiscie:) Denerwuje się cholernie:) Jesli test wyjdzie na tak.....to wiekszosc ludzi pewnie bedzie mnie tępiło....bo dziecko przed ślubem ehh...;/

ja też przed ślubem :D mnie też na forum potępiają za mój wiek więc nie masz się czym przejmować :) życzę powodzenia 🌼

Gość hania_30
Kasiutaaaaa, okres spoznia ci sie juz 2 tygodnie,ciaze planowalas,i jeszcze nie kusilo cie zaeby zrobic test ciazowy??????????? a czy my tutaj wrozkami jestesmy? pierwsze slysze aby czeste oddawanie moczu bylo objawem ciazy na tak wczesnym etapie, podobnie jak wymioty, chociaz to juz bardziej prawdopodobne.

Gość hmmmmmmmmmmmmo
wrozek tu pewnie nie ma ale dziewczyna chciala zasiegnac porady co w tym zlego? :O po to jest forum zeby pytac :O

Gość khdkh
Jejku kolejny temat założony przez jakąś nastolatkę której sie nudzi. Czy Wy naprawdę wierzycie , że ona mówi prawdę???? Jak się chce dziecka, i spóźnia sie okres to sie robi test ciążowy a nie zadaje kretyńskie pytanie: czy ja mogę być w ciąży!!!! Może sikasz tak często z tego podniecenia, że dziewczyny podchwyciły temat??