Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedy to sie skończy

Czy pokocha Mnie jeszcze Jakiś męzczyzna całym sercem

Polecane posty

z prawdziwą szczerością ...:( brakuje mi normalnego faceta...:( za duzo było kłamstw,wszystkiego:(

Gość ciekawska ania
moge sie tylko dolaczyc.

Jesli znowu poznam drania....to chyba nie wiem...:( tylu meżczyzn na świecie.......a prawie kazdy z nich zły:(

Gość agnesina
wakacje najbardziej sprzyjaja nowym znajomosciom.

Faceta trzeba umiec sobie wychowac !!! Po raz kolejny polecam ksiazke \"Dlaczego mezczyzni kochaja zolzy\"

co mi z tych znajomosci....jak oni myslą tylko o jednym:( Dziękuję za takich facetów... Chce normalnego:(

Gość inkaa.
normalnych facetów nie ma...

Gość agnesina
do facetow trzeba podchodzic na luzie i nie z nastawieniem ze "moze to ten". Faceci boja sie takich kobiet i je omijaja z daleka. Jak cos to sie trafi juz jakis facet desperat ale to wtedy wy go odrzucicie. Musicie byc pogodne imyslec ze poznajecie nowych znajomych a potem co bedzie to bedzie.

najwiecej na swiecie jest drani,którzy kochają ranić.....to jest najgorsze;/

Gość agnesina
Moze sobie na to za bardzo pozwalalas

\"Nie znajdziemy w świecie czegoś, czgeo nie odkryliśmy w sobie. Tylko zrealizowany mężczyzna znajdzie zrealizowaną kobietę. Tylko mądra kobieta znajduje mądrego mężczyznę\"

jest slepa jest... Kuzwa wiekszosc stawrza pozory....a my łudzimy sie ze jest ideałem;/

teraz wiem ze bede grała w otwarte karty.....i dłuuugo będe poznawac mężczyzne....nie chce sie odrazu wiązac....to jest bez sensu

Gość lubię cytać Twoje maile
a ile masz lat? pewnie cale zycie przed Toba

po raz kolejny powiem, ze lubicie drani. Mozliwe, ze podswiadomie. Sa normalni faceci, ale przez Was niezauwazalni.

Gość sroka oka
a co do tej ksiazki ..........o zolzach to jeden wielki pic na wode nie kazdy facet jest taki co opisuje niby ta wspaniala ksiazka i nie kazda zolza wychodzi w oczach faceta na ideala bzdura bzdura bzdura!!!!!!!!!!!!

a ja się realizuję i spełniam, i rozwijam. A jeśli nie jest mi dane spotkać kiedyś mądrego mężczyzny to wolę zostać sama, niż być z kimś tak \"od biedy\", z braku laku.

:)

Gość alienek
Zgadzam sie. zaznacze, ze bede mowil na znanym mi przykladzie - dziewczyna taka znajduje sobie pierwszego, ktory tylko ja chce i jest z nim, mimo, ze to palant jakich malo. Tlumaczylem ja kim on jest a ona swoje. Wiedzialem, ze to kwestia czasu. A pozniej jakies zmarnowane nadzieje, bo ja rzucil. Czy wam imponuja tylko nazelowani kolesie, ktorzy potrafia tylko cwaniakowac a w glowie maja tylko trociny? Jest wielu mniej smialych chlopakow, szukajcie wsrod nich. Trzeba po prostu ich odwazyc, a pozniej to juz latwo pojdzie. A tak prawde mowiac to ja czekam na normalna kobiete, bo wszystkie ktore dotychczas spotkalem sa nic nie warte...

podobno macie intuicje ;) wiec powinniscie rozpoznac drania ale powiem Ci, ze lubicie narzekac. Na normalnego faceta rzadko byscie narzekaly, wiec wybieracie drani. W koncu z normalnym bylaby nuda.

Benek: intuicja intuicją, ale jest jeszcze potężna podświadomośc.

To jest takieg głupie bezmyślne gadanie: lubicie drani tak jak o mężczyznach mówi się, że lubią łatwe. Stereotyp, generalizacja... Drań... Co to niby znaczy? Kobietom nie chodzi o drania tylko o mężczyznę pewnego siebie. Mężczyznę, który kobietę zdobędzie. Tak właśnie zachowują się etatowi podrywacze bo takie zachownie gwarantuje sukces. Ale to nie znaczy, że oni sami są tak pożądani, tylko te cechy, które tak bardo są pożądane przez kobiety.

załamane Słonko - skoro normalny jest w cenie, to czemu wciaz jestem sam? Nie jestem normalny? ;) draniem tez nie jestem, wiec kim?

Za dużo było tego pożądania :D ale w skrócie tak to wygląda. Nic tak nie działa na kobiety (oczywiście nie pomijam fizycznej atrakcyjności) jak zdecydowanie i kultura. Kobiety pragną być zdobywane i zdobyte. Chcą się poddać i oddać. W tym wypadku swego rodzaju nonszalancja, arogancja (w mikrodawkach) podobają się bo świadczą o pewności siebie..

Gość benek moze jestes kobietą
? sprawdź

Gość a tak naprawdę to liczy się
tylko wielki penis :)

Gość Polujemy na Benka
:D

Gość piccola jasmineeee
Uwazam ze wszyscy przesadzacie. Wiazac sie z kims nigdy na poczatku nie wiadomo kim jest ta druga osoba i jak potocza sie sprawy. Poza tym dobierajac sie w pare ciezko od razu spojrzec w glebi serca. Na tym polega chyba zwiazek mezczyzny i kobiety ze musza sie sobie spodobac - taka jest natura fizyczna - pociag fizyczny. I to nie moja wina ze spodobal mi sie facet o ladnej buzi a ten inny nie. Mysle ze zle by o mnie swiadczylo gdybym zwiazala sie z kims kto mi sie wcale nie podoba bo swiadczyloby to ze to zrobilam z zalu lub dla interesu. Inna sprawa jest ze uroda to rzecz wzgledna. Ten facet z ktorym zwiazalam sie ja jest dla mnie cudny ale siostrze np juz sie nie podoba. Po prostu nie trafiliscie jeszcze na swoja druga polowke i tyle.

Gość 456546464