Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartuss

Zalosny widok

Polecane posty

Gość lepiej pozno niz za pozno
bartussss - przynajmniej wiesz na czym stoisz i lepiej ze prawda wyszla szybko na jaw jaka ona jest,zaslugujesz na wartosciowa kobiete dla ktorej bedziesz szczerze cos znaczyl i podziekujesz losowi ze tak sie stalo jak sie stalo a tamta laske spal w przedbiegach jesli bedzie probowala nawijac do Ciebie,niewarta klaka ;)

Gość bartuss
Wiesz, jak juz pisalem nic nie planowalem w stosunku do niej :P znamy sie dobrze, ja ja znam wlasnie za dobrze, bo wiem jak jej odbija. Malo, ze robila raban jak bylem z nia to teraz robi to samo, a ja sie denerwuje. Jak sie tylko odezwie do mnie, od razu to ja splosze, napisze dobitnie, zeby wiedziala, bo i tak sie nie zmieni. Jeszcze nie dawno trula mi, ze bylem taki dobry, normalny i wszystko popsula i ze zaluje tego. na pewno zrozumie to za jakis czas, jesli chodzi o nia to mam zawsze racje i jeszcze ani razu sie nie pomylilem jesli chodzi o nia :p i ona o tym doskonale wie :P i obym wowaczas sie nie spalil i jej nie wybaczyl, musze jej wygarnac po raz ostatni, zeby sie uspokoila i tyle :P