Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzienkaa 1/2

tabletki anty a miesiaczka

Polecane posty

Gość madzienkaa 1/2

biore tabletki od 3 miesiecy i zawsze na 4 dzien od brania ostatniej tabletki dostawalam okres. dzis mija 4 dzien a okresu nie ma dziwie sie bo nigdy tak nie mialam - czy to normalne ?? czym to moze byc spowodowane ?

nie panikuj bo tak moze sie zdarzyc na okres masz 7 dni a nie tylko 4;) ja tez zawsze dostaje 4dnia a ostatnio psikus, miesiaczka zaczela sie w 5 dniu:P teraz tez czekam i tez powinnam juz wczoraj dostac a jeszcze nie mam :P poczekaj te 7 dni, jak nie dostaniesz okresu to wtedy do lekarza mozna sie udac;)a tak na razie wszystko jest ok;)

Gość madzienkaa 1/2
bo ja bardzo kocham swojego misia i on mnie też jednak nie jestesmy jeszcze gotowi na dziecko i dlatego bralam tabletki a teraz okres mial nadejsc dzis i nie ma go a zawsze mialam go rano... teraz nie wiem co robic

to podszyw u gory czy nie? jezeli nie to poczekaj do siodmego dnia, jesli nie bedzie okresu to wtedy mozezs zaczac sie marwtid

Gość madzienkaa 1/2
nie, to nie podszyw, prawda jest taka ze ja bralam zawsze tabletki i dostawalam okres na 4 dzien rano. rano juz minelo a ja nadal nie mam okresu a to zaczyna byc na prawde dziwne mowisz ze czekac do 7 dnia - no ok, ale ja wczesniej ZAWSZE DOSTAWALAM 4 DNIA wiec nie dziw sie mojemu stresowi

madzienkaa 1/2 ja po tabletkach dostawałam 3 dnia po ostatniej,a teraz dostaję raczej 4 różnie to bywa.różnica kilku godzin raczej chyba nie robi różnicy ale dobrze Cię rozumiem ,że się stresujesz .

Gość madzienkaa 1/2
ale ja wczesniej odczuwalam lekkie skurcze podbrzusza i czulam ze zbliza sie okres teraz nic nie czuje i to mnie dziwi

Nie mozna sie zastawiac ze \"nie jest sie gotowym na dziecko\", czlowiek ktory zaczyna wspolzycie z ukochana osoba musi liczyc sie z konsekwencjami, nawet jesli bierze pigulki (zawsze moze byc przypadek jeden na milion czy tysiac)...Poza tym kobieta po to tez ma te 9 mcy na przygotowanie sie psychicznie do roli matki:)

ale ja ci wlasnie pisze ze u mnie tez zawsze bylo na 4 dzien a ostatnio dostalam piatego dnia! wczoraj powinnam dostac okres i tez jeszcze nie dostalam ale czuje bol taki jak na okres wiec sie nie przejmuje;) okres mozezs dostawac pol roku w ten sam dzien a nagle nasteonym razem dostaniesz troche pozniej, i tez jest dobrze bo tak sie moze zdarzyc po to jest te 7 dni na okres!

nigdzie nie jest powiedziane że dostaniesz idealnie tak samo zawsze, mi sie przesuwał kiedyś z rana na wieczór i w koncu jeden dzien później dostawałam jesli bralaś tabsy regularnie i wszystko robiłas jak trzeba to nie martw sie bo na pewno dostaniesz okres tylko troche spóźniony

Gość madzienkaa 1/2
brałam tabletki regularnie a jedno co brałam dodatkowo to furagin na pęcherz ale on nie wpływa na działanie tabletek ponoc

sluchaj, nie panikuj!:P zobaczysz ze dostaniesz okres, kobietko masz 7 dni! a nie tylko 4 a wszystko moze wplynac na przesuniecie sie okresu, pogoda, stres, zmiana srodowiska, itp

madzienkaa 1/2 ale tabletki anty nie tylko działają po to żeby CIę -Was zabezpieczyć przed niechcianym jeszcze dzieckiem,łagodzą też objawy okresu czyli np skurcze,czy ból piersi,one nawet leczą trądzik:) spokojnie nie bój się;)

Gość klepaczowa*
Zgadzam się z moniak! Już rok biore regulon i zawsze dostawalam w nocy z 3 na 4dzień, od 3miesięcy przestawiło mi się o dobe. To nie powód do paniki. Poczekaj, jesli dluzej nic nie bedziesz miala skonsultuj sie z lekarzem

ja ostatnio miałam w niedziele krwawienie, zawsze dostaje rano. obudziłam sie o 6 żeby nakarmić kota i nic, zero krwi zero bólu brzucha... poszlam spać dalej i jak wstałam po 2h to okres juz leciał pełną parą :D

Gość madzienkaa 1/2
tylko ze ja zanim zaczelam brac tabletki mialam bardzo silne bole a teraz przy tabletkach mialam lekkie bole przed okresem A DZIS NIC I NIE WIEM DLACZEGO

tak się czasem robi ale co marudzisz źle Ci ,że Cię brzuch nie boli?? musisz poczekać troszeczkę okresik czasem robi nam psikusy i się spóźnia zeby nam stracha napędzić:P

Gość klepaczowa*
Nie przewidzisz zachowania swojego organizmu! Mnie czasami z bolu skręca a czasami nic nie czuje i wtedy paradoksalni mam duzo wiekszy okres. Ne denerwuj sie!Tabletki regulują cykl, ale przeciez organizm to nie komputer!