Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość susel

polki w szwecji

Polecane posty

Gość susel

odezwijcie sie:)

Gość cara mia
witam Cie :)

Gość susel
czesc mieszkasz w szwecji??

Gość susel
ja mieszkam 50km od sztokholmu.i strasznie mi sie tutuaj niepodoba.tesknie za krajem:(

Gość cara mia
ja jestem tylko na miesiac. Mieszkam w Linkoping. A czemu Ci sie nie podoba? Na dlugo przyjechalas?? Mnie sie tu podoba,ale nie chcialabym zostawac tu dluzej

Gość susel
aa wiem gdzie to jest troche dalej odeemnie:(a co tutuaj robisz ten miesiac?pracujesz??ja jestem tutuaj od 2 lat ogulnie zazdroszcze szweda ze moga normalnie zyc w swoim kraju niemusze wyjezdzac maja spokojne zycie nie to co my:(trzeba wyjechac za chlebem.niepodoba mi sie titiaj dlatego bo niemam rodziny tesknie ogulnie:(mam dopiero 21lat chetnie bym juz zjechala na stale do polski ale jeszcze pewni pare latek tutuaj posiedze(:

Gość susel
ide teraz na dwor troche sie poopalac bo mam wolne akurat a taka fajna pogoda jest:)poznej wejde:)

Gość cara mia
Ja mam 24 lata i jestem tutaj na swego rodzaju wakacjach. Jak na razie jestem pod duzym wrazeniem tego kraju,ale chyba nie chcialabym zostawac tutaj dluzej. No i jak na razie nie moge sie przyzwyczaic do tutejszych cen. A czemu nie chcesz wracac do Polski, skoro nie czujesz sie tutaj dobrze?

Gość cara mia
oki ja tez moze pojde zlapac troszke slonca :) pozdrawiam :)

Gość susel
czesc juz wrocilam:)to masz dobrze wypoczywasz sobie;p jak ja tutuaj pierwszy raz przyjechalam to mi sie podobalo potem z czasem przestalo.ja chetnie bym wrocila do polski ale mam narzyczonego co tu pracuje 7lat ma stala dobrze platna prace i niemoze tak poprostu rzucic.chociaz tez by chcial ale trzeba sie czegos dorobic zeby wrocici pozniej spokojnie zyc:)