Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agusia7788

TRĄDZIK

Polecane posty

Gość Agusia7788

Wiatm! Mam problem z trądzikiem...:( mam 19 lat i mecze sie z tym jakies 5 lat a moze i dłuzej:/ chodze do dermatologa, ktory przepisuje mi rozne masci itp oraz ginekologa- mam za duzo hormonow meskich, przez co mam własnie problem z trądzikiem:( chciałabym abyscie poleciły mi jakis dobry puder czy podkład do mojej cery oraz komentarz do danego produkt... serdecznie pozdrawiam i z gory dziekuje:)

Gość malenka MIMI
Hej. Mi pomaga ta seria PureZone - najpierw kupiłam peeling - bardzo fajny i po nim mi się polepszyło... ale wadą jego jest opakowanie gdyż sam peeling jest dość płynny i się za dużo wylewa ale jako kosmetyk ogólnie super teraz mam żel - też super, w dodatku ma pompkę. Dobra jest też maseczka rogrzewająca Garniera z ogórkiem. Podkład używa matujacy Lirene - CityMatt - też jestem zadowolona..

Gość malenka MIMI
a i podkład też ma pompkę,dokładnie nazywa się podkład, wygładzająco-matujący mogły matować trochę dłużej , ale jestem zadowolona pudru nie stosuje tylko ten podkład.

Moim zdaniem powinnaś także zmnienić swój styl życia. Ogranicz ostre przyprawy, nie pij dużo słodkich napojów a o gazowancyh zapomnij. Pij przeważnie wode (ja polecam źródlaną) a po klilku dniach zauważysz różnice. Na początku się oczyścisz a potem będzie już tylko lepiej