Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weroniczka30

Mój eks mi grozi... Chce upowszechnić moje zdjęcia w necie

Polecane posty

Gość przecież małżeństwo to i tak
mu zniszczyłaś dziiwko jedna - marta27

jakie sądy? wiecie ile takie sprawy trwają i ile to kosztuje? gadacie jakby dzis poszła do sądu a za 3 dni miała kupe kasy odszkodowania, załosne:O

Gość marta...27
Twój ex nie przestraszy się groźby procesem. Nie wzruszą go również Twoje łzy. To jest typ psychopaty. On ma mysleć że jesteś całkowicie niepoczytalna. Ma mysleć że jesteś chora psychicznie i nie cofniesz sie przed niczym. Tylko to go wystraszy. Ja kilkakrotnie w życiu miałam do czynienia z psychopatami. Jednemu - gdy mnie szantażował że coś zrobi - powiedziałam że moje życie nie ma sensu i mam wielki plan popełnić samobójstwo. ale zanim to zrobię, zrujnuję jego, ponieważ wtedy nie będę miala nic do stracenia. Uwierzył. Dodam że jestem bardzo miłą i spokojną dziewczyną. Ale gdy ktoś mnie tknie ... Zanim cokolwiek zrobisz - zadbaj o bezpieczeństwo. Nigdy tego np. nie pisz (bo będzie mógł wykorzystać), straszyc go możesz tylko gdy sama dzwonisz, bedziesz wiedziala że nie zdąży nagrać.

Gość Weroniczka30
dzięki za rady. :) trochę się już uspokoiłam, ale nigdy nie zrozumiem jak on mógł mnie nawet tym straszyć i szantażować. Podobno kochał....