luciferka 0 Napisano Sierpień 7, 2007 Sprzedam sukienke. Kupiłam i jest za duża. :( Niestety nie mogę zwrócić bo była licytacja!! http://www.allegro.pl/item216960369__apart_suknia_z_krysztalkami_na_twoja_noc_36_.html Wklejam link ze stroną zakupu przeze mnie owej kiecki. Chcę za nia 450 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heheheh jak myslisz Napisano Sierpień 7, 2007 ze ktos ci to kupi za 450 zł to chyba cie pogięło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m a d z 1 Napisano Sierpień 7, 2007 wystaw na allegro albo skontaktuj sie z chetnymi do kupna - oprocz Ciebie jeszcze ktos dal 450 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luciferka 0 Napisano Sierpień 7, 2007 a wlasnie ze kupują na allegro za wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luciferka 0 Napisano Sierpień 7, 2007 no właśnie wstyd się przyznać ale nie umiem wystawić na allegro , pewnie to proste. Dziewczyna od której kupiłam pozwoliła mi użyczyć sobie zdjęć i opisów ale jak sie do tego zabrac ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach