Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śpiąca_Królewna

technikum handlowe

Polecane posty

Gość hmm wiec tak
reklama, prawo,rachunkowosc,ekonomika, wos,matma,polski,historia,religia,wf, fizyka,po, wok, pp

Gość hmm wiec tak
mi w 2 klasie odpadły biologia,geografia,statystyka. A dochodzi reklama ,wok,prawo.

Gość taka se
ja wlasnie tez chodze do tego technikum i raczej zawodowych przedmiotow niema

Gość hmm wiec tak
hehe przedmioty zawodowe w technikum to podstawa;);) aaa i jeszcze jest technika biurowa no ale mi juz odpadła:) w 3 klasie juz nie ma. mi po 1 klasie odpadła chemia.

Gość hmm wiec tak
ja chodze do technikum handlowego. a wy?

napisz mi wszystkie przedmioty jakie masz i jaki miałaś to mniej wiecej bede wiedział co mnie czeka, dzieki za odpowiedź, musze lecieć później przeczytam, papa

Gość taka se
do pierwszej technikum handlowego

Gość hmm wiec tak
klasa 1 technikum handlowe Jęz.polski matematyka geografia biologia chemia historia informatyka wf religia wos technika biurowa rachunkowosc handlowa ekonomika handlu marketing podstawy przedsiębiorczości kurcze dalej nie pamiętam hehe:D --klasa 2 technikum handlowe--- Jęz.polski matematyka geografia biologia historia wf religia wos technika biurowa rachunkowosc handlowa ekonomika handlu marketing podstawy przedsiębiorczości statystyka fizyka klasa 3 technikum handlowe Jęz.polski matematyka historia wf religia wos technika biurowa rachunkowosc handlowa ekonomika handlu marketing podstawy przedsiębiorczości statystyka prawo reklama wok