Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martynka__

moj facet szybko sie spuszcza

Polecane posty

Gość gość
Chodziło mi głównie o masturbację gdy jestem zmęczony i nie chce mi się długo zabawiać i przeciągać dojścia do orgazmu. Podczas seksu potrafię się powstrzymać, choć i z tym różnie bywa. Gdy jestem zmęczony to przed snem mogę i w 30 sekund dojść.

kazdy moze, tylko, ze to sie mija z celem. Orgazm jak przekaska... szybko, latwo i zapominasz o co chodzi. A co ciebie tak ciagle podnieca?

Gość gość
Hormony we mnie buzują i gdy tylko pomyślę o seksie to jestem cholernie napalony. Mogę mieć kilka orgazmów i ciągle mi mało.

moze zacznij na tym zarabiac? :) mysle, ze jak ci ciagle stoi i ciagle sie spuszczasz to moglbys w jakims filmiku sobie zagrac :)

Gość gość
Ty się śmiejesz a to jest czasami istne przekleństwo, człowiek ciągle myśli o jednym i nawet masturbacją nie da się do końca tego rozładować.

Gość lam
Gorzej jakby facet nie mógł się spuścić.....a że szybko dochodzi to jakoś są inne sposoby żeby zaspokoić kobietę....długa gra wstępna,może posuwanie dildem.....i też jest odlot.....

Gość gość
może cie po kilka razy nie widzę problemu

Gość lam
francuska czemu odpuściła.....przecież to zawsze jakaś alternatywa...

Gość gość
Wróciłem właśnie od Natalki... wstyd i porażka na całej linii... Z godzinę przed spotkaniem, zaraz po kąpieli, w trakcie przebierania, odpaliłem swoje ulubione zdjęcia i zgodnie z wytycznymi zacząłem ciągnąć skórkę. robiłem to trochę na przypale bo całkiem nago u siebie w pokoju, a nie mam nawet zamka w drzwiach. Po niedługim czasie usłyszałem szybkie puknięcie w drzwi i zanim zdążyłem zareagować do pokoju wparowała moja kuzynka. Może nie jest najśliczniejsza, ale sam fakt. klęczałem na ziemi z wackiem w jednej ręce, drugą zasłaniając to, co miałem na monitorze- bardzo wstydzę się swojego fetyszu. zrobiłem się czerwony jak burak, a ona tylko parsknęła śmiechem i szybko wyszła. na początku się przestraszyłem, więc podniecenie opadło, ale gdy tylko doszło do mnie co się przed chwilą stało, poczułem że zaraz nie wytrzymam i spuszczę się w kilka sekund. mam dywan w pokoju, więc silnym impulsem (Przyzwyczajenie, że jestem w domu sam. pobiegłem do łazienki. Pechowo natrafiłem na nią JESZCZE RAZ, kiedy wychodziła ze swojego pokoju. zasłoniła twarz ręką a ja momentalnie schowałem się do kibla. nie zdążyłem dobiec do muszli i wystrzeliłem zaraz po zamknięciu drzwi. mimo (albo z powodu) świadomości, że ona tam stoi jak wryta jęknąłem cicho i pobrudziłem sporą część łazienki. nie ruszałem jednak przy tym ręką, trzymałem się tylko za ptaka. szybko posprzątałem, ogarnąłem się i wyszedłem z domu. Kuzynka chciała jedynie pożyczyć usb jakieś. starając się o tym nie myśleć, udałem się do Natalki. Posiedzieliśmy chwilę, pooglądaliśmy film... przechodząc do konkretów- powiedziała, że robiłem jej już dobrze językiem, ale ona nigdy nie odwdzięczyła się za to. zrobiliśmy więc 69, tyle, że ja sam byłem tak podniecony tym doznaniem, że jak zwykle nie wytrzymałem długo. nie wiem ile, ale przy niej język mi się już trochę zmęczył. w międzyczasie bawiła się moim ptaszkiem, aż ponownie stwardniał. Chwilkę go pomasowała, pocałowała kilka razy. znów był gotowy do akcji. chociaż byłem już wyraźnie zmęczony, perspektywa zamoczenia kija nie pozostawiała innych opcji. włożyła mi gumkę i zaczęliśmy. przez jej wcześniejsze pieszczoty znów byłem jednak podniecony i po raz kolejny wystrzeliłem już po paru minutach (Przynajmniej włożyłem do środka...). widząc zawiedzioną minę Natalki przeprosiłem. Powiedziała, że jeszcze mogę to naprawić i wyjęła z nocnej szafki swojego dildosa. Tak, jak napisał Lam, musiałem się nią zająć sztucznym członkiem... czułem się paskudnie z wibrującą zabawką w ręku, ale nie jestem egoistą i postanowiłem dokończyć co zacząłem. jęczała do mnie jak mam to robić- kółkami, przytknąć do góry, szybciej. czułem się źle z tym jak to się skończyło, bo szybko po wszystkim uciekłem do domu i teraz opisuję Wam to. wszystko potoczyło się nie tak jak powinno :(

Gość gość
w gimnazjum slyszalem od jednej dziewczyny, ze facet nie moze sie spuscic w mniej niz minute, nie wkladajac sobie palcow w tylek. to bzdura, ja potrafie sie spuscic w 20 sekund, chociaz nigdy nie probowalem z dziewzyną. raz tylko zwalilem gruche przy dwoch laskach, ale chyba zajelo mi to jeszcze mniej czasu. to dlatego sie smialy, czy z powodu malego ptaszka?

Gość szybkibil
Mam ten sam problem ledwo wloze k****a do cipki kilka ruchow i trach wytrysk... moja mloda powiedziala ze jej wogole jej nie zaspokajam i zaproponowala trojkat z jeszcze jednym, jak to ujela ,,prawdziwym mezczyzna". Co mam robic boje sie strasznie ze zerwie ze mna z tego powodu

Gość gość
Kopulacja naturalnie służy do robienia dzieci a nie do zabawy, jak myślicie dlaczego nie ma naturalnej antykoncepcji? Natura wie lepiej od was i właśnie dlatego wsadza się penisa i po chwili tryska żeby spłodzić dziecko proste

Gość gość
Czemu moja kobieta tego nie rozumie??? Ona fantazjuje o trojkacie ze mna i jeszcze jednym dobrze wyposazonym byczku, ktory bedzie w stanie zaspokajac ja cala noc bez wytrysku

Gość gość
Powiedz swojemu menowi ze jak sie nienauczy wstrzykywac to sobie znajdziesz zastepce moja tak do mbie powiedziala o zadzialalo

Gość namietnykochas
Szukasz dlugodystansowca z podkarpacia swietokrzyskiego pisz Gg 4222059 dyskrecja zapewniona