Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co chodzi moim piersiom hehe

Jak to w koncu jest z tymi stanikami wejdzie dziewczyny no szok

Polecane posty

Wydaje mi sie ze mam rozmiar A jestem prawie płaska tzn. mam problem taki ze piersi mi sie "rozjezdzają" i dopiero w staniku jakos wygladaja. Ale jak kupuje staniki to musze 80C bo inaczej piersi mi wystają jak bokiem ustane... wiec o co chodzi???????

oczywiscie staniki mocno push up na rynku...

Gość kochammmmmmm
jestes po prostu dziwna, nic na to nie poradzisz. po co ci stanik jak nie masz biustu?

Gość w takim razie ...
ile masz w biuscie i ile po biustem ??

Gość ale odpowiedz no
gratuluje

A jak sie nachyle, to mi zwisaja do kolan....Poradzicie cos??

Gość kochammmmmmm
A jak lezysz to znikaja?? Nawet sutki??

Gość o co chodzi moim piersiom
pod ok 75-76 w ok 90

no ale na prawde one są płaskie bo takie na boki rozjezdzone :(

no i jesli załoze stanik nie push up to deska :(

Gość kochammmmmmm
po prostu obwisle, nalesniki

Tak, sutki znikaja calkowicie. Musze sobie doklejac rodzynki, zeby cokolwiek miec...:O Ale z braku laku, to i to dobre, nie??

Gość blastocelua
wyślij zdjęcie

Gość kochammmmmmm
moze jestes jakims kosmita? nie rozmawialas o tym z nikim??

Jakie A i jakie 80? Obwód 70 na Ciebie to maks, a jeśli pod biustem nie zmierzyłaś się bardzo ciasno to 65. Nigdy nie należy kupować staników szerszych niż nasz obwód pod biustem!! I nie dziw się, że masz piersi pod pachą: za szeroki obwód z dołączoną twardą miseczką o złym rozmiarze skutecznie Ci biust rozsmarował po klatce. Nigdy więcej nie kupuj tych bazarowych skorupek! Staniki na Ciebie to 70D/E (jesteś na granicy miseczek) w Triumphie, 70D lub 65E w Bellissimie, i 70D/65F w Melissie. Powinnaś zacząć nosić miękkie biustonosze w tych rozmiarach, regularnie zbierając piersi do miseczek, tak jak opisano tutaj: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=28655453&v=2&s=0 a tutaj sprawdzasz, czy dany stanik dobrze leży: http://besame.blox.pl/2007/02/Stanikowo-poradnikowo.html

Gość jakie D E
??? Kobieto ja mam malutkie piersiątka

Kobieto ;) ale miseczka rośnie wraz z obwodem :P Przejdź się do sklepu i porównaj miseczki w np. 70B, 80B, 90B - zobaczysz, że niby ta sama literka, a jednak miska coraz większa. I takie 65F jest malutkie, miseczka ma taką wielkość jak w 75C - to samo, tylko inaczej się nazywa bo jest doczepione do węższego obwodu (pamiętaj, że właściwie wyliczona miseczka to Twój obwód w biuście minus OBWÓD STANIKA, a nie obwód pod biustem). A jeśli te miseczki są przy węższym obwodzie, to są one bliżej siebie i będą ładnie zbierać piersi do środka, a nie rozpychać je pod pachy.

no ma więcej, pisałam wcześniej, że 70D/E, albo odpowiednio przeliczone 65. 75C podałam jako odpowiednik miseczki do 65F :)

Gość no ale czemu mi mowicie
ze 70 albo 75 jak ja zakladam 75 i cisnie mnie i musze brac 80 ?

Prawdopodobnie ciśnie Cię nie obwód, ale złe miseczki, które przy złym obwodzie będą źle leżeć i właśnie uciskać. A jak masz nosić obwód 80 to lepiej nie noś stanika w ogóle, mniej zaszkodzisz piersiom :>

Gość KRETYNKAAAAAAAAAA
ja pierdole co za głupie gadanie ty bra!!!!! Przeciez nie wszystkie kobirty noszą 70 i 75 ????????????? Co za brednie, ze dziewczyna wg ciebie "nie moze" nosic innych stanikow :O KRETYNKA

Ofiaro sportowa, czytaj ze zrozumieniem. Dziewczyna nie może nosić stanika szerszego niż jej obwód pod biustem. Przeciwnie - musi on być sporo większy. I jakbyś nie zauważyła, to oprócz 70 doradzam jej spróbowanie 65, a odradzam 80 bo jest za szerokiea, a efekty jej noszenia autorka opisuje w pierwszym poście.

Ofiaro sportowa, czytaj ze zrozumieniem. Dziewczyna nie może nosić stanika szerszego niż jej obwód pod biustem. Przeciwnie - musi on być sporo większy. I jakbyś nie zauważyła, to oprócz 70 doradzam jej spróbowanie 65, a odradzam 80 bo jest za szerokiea, a efekty jej noszenia autorka opisuje w pierwszym poście.

Gość KOLEJNA MARNA PROWOKACJA
zalosne.. :O

Naucz się czytać ze zrozumieniem, pomyśl, czemu odradzam jej obwód 80 i zauważ, że doradzam też spróbowanie 65. A potem dopiero się odzywaj, i może ciut kulturalniej, co?

Gość jaka zenada ...
... szczegolnie skoro dziewczyna pisze ze ma OKOLO 75-76 pod biustem ... Zreszta: do autorki: wez ty idz do porzadnego sklepu, i sie wreszcie zmierz, bo watpie ze masz takie wymiary jak podalas. albo wejdz w google i poszukaj przelicznika rozmiarow, takie cos, ze wpisujesz wymiary i mowi Ci jaki masz rozmiar. to co podaje ta kretynka to sa jakies brednie.

Gość KRETYNKAAAAAAAAAA
NO KURDE ALE SKOR MOWI ZE JA CISNIE W OBWODZIE 75 TO CO MA CHOERA ZROBIC JAK SIE NIE DOPNIE PEWNO W TE 70 HAHAHA NARA

Gość jaka zenada ...
kretynkaaaa-> popieram, ta PANi chyba nie wie o co tu chodzi :O Powiedziec Ci wprost? Ona ma male cycki ale duzy obwod, kumasz???? i na nic sie zdadza te twoje tabelki itp, najlepszy jest przelicznik i znalezienie firmy i sklepu gdzie znajdzie staniki dla siebie! kumasz?? :O

Nie będę dyskutować. Dopóki autorka wątku nie przymierzy staników z dobrym obwodem, dobrymi miseczkami i przyzwoitej firmy, dopóki ona tych staników poprawnie nie założy wkładając w miseczki całe piersi dopóty jej opinie (i Twoje też) nie będą wiarygodne.