Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I CO MAM TERAZ ZROBIĆ

I CO MAM TERAZ ZROBIĆ??????

Polecane posty

w ten piatek jadę na wesle, jakiś czas temu musiałam dac odpowiedz telefoniczna czy przyjade z osobą towarzyszącą, no i dałam odpowiedz ze tak, bo tak bylo, a tu własnie 3 dni przed wyjazdem dowaiduję się, że moja osoba towarzysząca rezugnuje, poprostu mnie olał :/ I co ja mam teraz zrobić? Na szybko nikogo nie załatwię-zresztą nawet nie mam kogo i nie wiem co mam zrobic?

Gość panczurka
Skontaktuj się z parą młodą, że z przyczyn od siebie niezależnych przyjedziesz sama. Pewnie i tak finansowo u nich już to nic nie zmieni, ale moim zdaniem wypada powiadomić młodych. No chyba że masz brata lub kuzyna, to może warto rozważyć taką osobę do zabawy :)

No własnie kurde nie mam:( Jakos glupio się czuję, az odechcialo mi sie samej jechac na to wesele a tak bardzo sie cieszylam :(

wez zapros jakiegos dobrego kumpla, niech sie chlopak pobawi z toba i juz :D powodzenia 🖐️ i udanej zabawy

aha tylko, ze to własnie byl dobry kumpel a nawet bardzo dobry :( Zawiodłam się na nim, teraz ma go w d...pie!!!!!

To idż z kolezanką/przyjaciółką/siostrą. Państwo Młodzi i tak już pewnie nie dadzą rady wycofać pieniądzy - a Ty przynajmniej nie bedziesz się czuła sama. :-)

Gość powinnas na pewno
poinformowac mlodych o tym fakcie. bezwzglednie jutro, jak najszybciej.