Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RóŻa ---

Miłość... więcej szczęścia czy łez?

Polecane posty

Gość RóŻa ---

Gość jedno i drugie

Gość nataaalkaaa
A roznie to bywa, czasem wiecej lez czasem szczescia. Jednak to szczescie sprawia ze zapominamy o tych gorszych, lzawych dniach ;)

Gość RóŻa---
tylko u mnie zwykle jest tak ze jak jest dobrze to za chwile jest zle...:( alo ja to psuje albo on... bardzo czesto sie klocimy i chociaz to sa zwykle jakies glupoty ... nie wiem jak to jest u was...

miłość ma różne odcienie...a le mimo tych łez za nic nie chciałabym zyc bez miłości.... U mnie jest eraz okres łez😭 mój ukochany wyjechał i strasznie za nim tęsknie jeszcze cały miesiąc przede mną bez Niego... Ale \"Miłość niesie ze sobą wielkie szczęście, o wiele większe od bólu, który przynosi tęsknota\" i tak samo myślę jest w innych przypadkach... Miłość sama w sobie daje wielkie szczęście... ❤️

Gość RóŻa---
ja za to chcialabym zeby moj facet byl czasem o mnie zazdrosny... tlumaczy mi sie ze mi ufa ale zazdrosc tez jest potrzebna w zwiazku, oczywiscie nie do przesady

Gość didid**
ja nie potrafiłabym życ bez miłości....bez miłości nie znajdzie się szczęscia... bo co ci da innego szczęście innego jak nie miłość??? pieniądze?? sława??kariera?? na pewno nie....:-o

Gość RóŻa---
To jest tak ze kiedy sie sprobuje tego smaku... kiedy czujesz ze kochasz i jestes kochana, ze w trudnych chwilach masz do kogo sie zwrocic a potem tego nie ma, to ciezko jest sie z tym pogodzic. Kiedys to przezylam.. stracilam ten smak i wiem jak to jest:( ale na szczescie znowu czuje :)

Gość didid**
jak w tym hymnie.."miłośc nie zazdrości".....ale w rzeczywistości chyba jest inaczej często...czasem nwet trzeba jej troszke...ale za duzo tez zle

Gość lady mady
moj tez jest zazdrosny!!! wczoraj np powiedzal ze nigdzie nie wyjde z domu kiedy on bedzie w pracy bo pewnie sie z kims spotykam kiedy on ciezko pracuje na mnie........

Gość RóŻa---
ja moge śmialo powiedziec ze to ja jestem bardziej zazdrosna ...niestety